Трансферен часовник (1 юли)

17:42
Трансферен часовник (1 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 19:05 часа: Ръководството на Дженоа официално съобщи, че клубът е подписал с нападателя на Аталанта Серджио Флокари.


► 19:03 часа: Милан и Севиля са стартирали преговори за бразилския нападател Луиш Фабиано. Цената на играча е около 30 милиона евро.


► 19:01 часа: Според "Дейли Мейл" Барселона предлага 26 милиона паунда за дефанзивния полузащитник на Ливърпул Хавиер Масчерано.


► 18:55 часа: Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес е отправил оферта за нападателя на аржентинския гранд Ривър Плейт Радамел Фалкао.


► 18:39 часа: Нападателното дуо Майкъл Оуен и Марк Видука е на път да ограби Нюкасъл с 750 хиляди паунда, въпреки че договорите на двамата играча са изтекли.


► 18:39 часа: Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл възнамерява да предложи на Арсенал 5 милиона паунда за бранителя Филип Сендерос, който да замени в защитния вал на тима отказалия се датски играч на бирмингамци Мартин Лаурсен.


► 18:26 часа: Защитникът на Левски и националния отбор на България Живко Миланов няма да преминава в италианския Киево.


► 18:15 часа: Тиаго Мота официално подписа четири годишен договор с тима на Интер.


► 18:06 часа: Гръцкият гранд Панатинайкос обяви, че е подписал с полузащитника на Бенфика Костас Кацуранис.


► 17:49 часа: Ръководството на "белия балет" е готово да продаде централния защитник Кристоф Метцелдер на турския Бешикташ.


► 17:40 часа: Реал Мадрид ще представи Раул Албиол утре, обявиха от щаба на "Белия балет".


► 17:29 часа: часа: Кристиан Виери ще се присъедини към Блекбърн за едноседмичен пробен период. 35-годишният нападател в момента е свободен агент, след като договора му с Аталанта бе прекратен по взаимно съгласие.


► 17:18 часа: Френският гранд Олимпик Марсилия привлече в състава си аржентинския плеймейкът от Порто Лучо Гонсалес за рекордните за клуба 18 милиона евро.


► 16:58 часа: Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се опита да привлече нападателя на Севиля Луиш Фабиано.


► 16:45 часа: Отборът на Арсенал обяви, че младия уелски национал на тима Аарън Рамзи е подписал нов дългосрочен контракт с тима от "Емирейтс Стейдиъм".


► 16:39 часа: Лусио заяви, че възнамерява да напусне Байерн, пишат немските медии.


► 16:23 часа: Шалке 04 привлече халфа Висилиос Плиацикас, съобщава сайтът на "миньорите". Сумата по трансфера на 21-годишния футболист от АЕК Атина не се съобщава.


► 16:18 часа: Челси е пред финализиране на трансфера на Рос Търнбул. Вратарят в момента е свободен агент, след като договора му с Мидълзбро изтече на 30 юни.


► 16:06 часа: Атлетико Мадрид си осигури подписа на централния защитник на Хуанито, чийто договор с Бетис изтече вчера.


► 15:58 часа: Бърнли привлече Дейвид Едгар от Нюкасъл на свободен трансфер, съобщава официалният сайт на клуба.


► 15:41 часа: Френският защитник на Арсенал Уилям Галас заяви, че очаква с нетърпение началото на следващия сезон и отрече появилите се информации, че ще бъде трансфериран в тима на Интер.


► 15:25 часа: Според авторитетното издание Goal.com Карлос Тевес ще подпише официален договор с Манчестър Сити в понеделник.


► 15:17 часа: Ръководството на европейския клубен шампион Барселона отправи оферта от 40 милиона евро за атакуващия полузащитник на Арсенал Франсеск Фабрегас, съобщава "Дейли Стар".


► 15:05 часа: "Джърмейн Пенънт има сериозна оферта от испански клуб", твърди агентът на играча, който е нарочен за гонене в Ливърпул.


► 14:52 часа: Давид Вия вчера е вечерял със спортния директор на Барселона Чики Бегиристайн. Трансферът на нападателя в каталунската столица може да стане факт, съобщават испанските медии.


► 14:47 часа: От Ръководството на Лион твърдят, че са получили голяма оферта за Карим Бензема, но все още не са приели.


► 14:39 часа: Съндърланд отхвърли офертата на Хибърниън за нападателя Антъни Стоукс. Както е известно, шотландският тим искаше ирландеца под наем за един сезон.


► 14:23 часа: Блекбърн ще се опита да привлече Франко Ди Санто за един сезон под наем, твърдят английските медии.


► 14:18 часа: От Удинезе обявиха: В Юве са виновни за проваления трансфер на Д`Агостино.


► 14:06 часа: Сидни Гову е на път да премине в Галатасарай, съобщават турски медии.


► 13:51 часа: Силван Дистен е близо до трансфер в Астън Вила, съобщава "Дейли Мейл".


► 13:42 часа: Марк Хюз потвърди, че Манчестър Сити е твърд фаворит за подписа на Карлос Тевес.


► 13:37 часа: Портсмут официално се раздели с Лаурен, Глен Литъл, Джими Траоре, Ное Памарот и Джером Томас. Единствено Нванко Кану е пред договарянето на нов договор с южняците.


► 13:28 часа: Халфът на Сток Сити Лиъм Лоурънс поиска по-високо заплата от настоящия си клуб и заяви, че агентът му вече преговаря с ръководството на "грънчарите" за нова сделка.


► 13:12 часа: Медиите във Франция твърдят, че Бордо е близо до трансфер на Микаел Силвестър от Арсенал.


► 13:00 часа: Съотборникът на Карим Бензема Мирален Пянич отрече да е казвал пред спортен сайт в своята страна, че нападателят е близо да трансфер в Юнайтед.


► 12:47 часа: Уест Бромич Албиън назначи бившия халф на Италия и Челси Роберто Ди Матео за мениджър на тима.


► 12:36 часа: Новопривлеченият в Манчестър Сити Роке Санта Крус заяви, че би приветствал в тима звездите Самуел Ето\'о и Карлос Тевес.


► 12:23 часа: Капитанът на Саутхянптън Адрю Сърман официално премина в Уулвс за сумата от 1 милион паунда.


► 12:14 часа: Защитникът на Милан Масимо Одо, който игра под наем в Байерн Мюнхен през миналия сезон заяви, че не иска да напуска "росонерите".


► 11:54 часа: Фил Браун заяви, че Сам Рикетс със сигурност остава в Хъл Сити. Интерес към халфа има от страна на Портсмут.


► 11:43 часа: Немска спортна медия твърди, че Луис Ван Гаал е голям привърженик на играта на Маркус Берг и желае да го привлече в Байерн Мюнхен.


► 11:37 часа: Интер е пожелал бранителя на Арсенал Уилям Галас, пише френското издание "Екип".


► 11:29 часа: От Динамо Киев отново изразиха амбиция да привлекат Андрей Шевченко, който е нежелан в Челси.


► 11:16 часа: Болтън привлече Шон Дейвис от Портсмут на свободен трансфер, съобщава официалният сайт на "Уондърърс".


► 11:04 часа: Ръководството на Ливърпул се договори с колегите си от Панатинайкос за трансферните детайли около преминаването на Себастиан Лето в гръцкия тим.


► 11:03 часа:Италианският Удинезе подписа петгодишен договор с чилийския национал Фабиан Ореланя.


► 10:56 часа: Един от символите на Херта Берлин Йосип Симунич вече не е част от клуба, след като се присъедини към Хофенхайм.


► 10:50 часа: "Габи Мудингай е пред трансфер в Севиля", заявява личният мениджър на полузащитника на Болоня.


► 10:39 часа: Амр Заки разкри, че отчаяно иска да се завърне в Уигън. Египтянинът дори похвали новия наставник на тима Роберто Мартинес с надеждата да получи нов шанс в клуба.


► 10:26 часа: Хорхе Валдано заяви, че в следващите няколко часа "Кралския клуб" ще оповести още някой голям трансфер.


► 10:19 часа: Играчът на Лион Миралем Пранич заяви пред босненски спортен сайт, че според него, Карим Бензема е много близо до трансфер в Манчестър Юнайтед.


► 10:07 часа: Мениджърът на Уигън Роберто Мартинес увери феновете на клуба, че с парите от продажбата на Антонио Валенсия ще доведе двама или трима нови класни играчи на "Джей Джей Би стейдиъм".


► 9:58 часа: Анкарагюджю е близо до привличането на Дарайъс Васел. Вчера играчът е летял до Турция, за да се запознае с условията в клуба и да прецени дали иска да заиграе в турската Суперлига.


► 9:47 часа:Върху оферти от три английски клуба в момента умува нападателят на Барселона Ейдур Гудьонсен.


► 9:42 часа: 32-годишният вратар Келвин Дейвис е преминал медицински прегледи в базата на Уест Хям и се очаква днес или утре бившият футболист на Съндърланд да бъде представен на "Ъптъп Парк".


► 9:37 часа: Бърнли постави нов трансферен рекорд в своята история, взимайки нападателя Стивън Флечър от Хибърниън за 3 милиона паунда


► 9:25 часа: Блекбърн официално оповести привличането на 20-годишния халф Стефан М`Зози от френския Амиен.


►9:17 часа: Фабио Канаваро заяви, че не вярва Мамаду Диара да дойде в Ювентус. Защитникът все пак сподели, че много се надява подобен трансфер да стане.


► 8:54 часа: Барселона готви оферта за Франсеск Фабрегас е главната спортна новина на таблоида "Дейли Стар".


► 8:39 часа: Болтън най-вероятно ще предложи договор на халфа Шон Дейвис, чийто контракт с Портсмут изтече и сега футболистът е свободен агент.


► 8:27 часа: Евертън ще се опита да привлече отново под наем нападателя на Манчестър Сити Жо.


► 8:13 часа: Манчестър Юнайтед се интересува от голмайстора на Тулуза Андре Пиер Жиняк."червените дяволи" щели да отправят оферта за кошмара на ЦСКА, ако се провалят в опитите си да вземат Карим Бензема.


► 7:54 часа: Мамаду Диара, Рууд Ван Нистелрой и Рубен Де Ла Ред няма да са част от Реал Мадрид през следващия сезон. Триото дори остана без номера на фланелките за новия сезон.


► 7:49 часа: Неманя Видич, разкри пред британски таблоид, че жена му не харесва изобщо Англия. Сърбинът призна също така и за оферти към него от чужбина.


► 7:36 часа: "Майкъл Оуен отново ще е английски национал, ако дойде в Хъл Сити", твърди Ник Бармби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация