Томов: В ЦСКА са извършени невероятни грабежи

23:39
Томов: В ЦСКА са извършени невероятни грабежи
Александър Томов говори обширно пред журналистите веднага след мача срещу Марек, спечелен с 5:0 от ЦСКА.

"Това е част от безобразията на едно безобразно управление. Вече са взели решения момчетата да дадат някои уникални случаи – тези двата и Пакурар. Те са за прокуратурата всичките. Идват за по няколко мача - или ги връщат, или изчезват. В съда имаме основания да блокираме тази преценка. Може би догодина ще бъде процедурата в Лозана. Мен ме е срам как е станало. Комуто и да плащат, тези хора са правили невъобразими неща. Ако има държава, да си потърси правдата. Когато е играл няколко мача, иска половин милион. ЦСКА ще плаща един грях на едни грешни хора. Всичко ще платим. Успоредно решаваме задачите – финансовата стабилизация и мощен отбор за бъдещето", заяви Томов, цитиран от "Гонг".

"Това е страха да не би отборите да се намесват. Желанието да се мине на фаза плащане на статии, подкупи. Но няма как да го изчистят. Нима феновете не им копаха гроб. Разликата е ясна. Не желая да се занимавам с тях. Това е ниво Металург Перник – 1993 година. Извинявам се, че говоря за Металург. Това се неща решавани по кръчмитге, докуметнти, които ги няма. Всичко е извстно."

"Знаехме обема на дълга, но не знаехме че този случай ще бъде оценен от камарата по споровете във ФИФА. Ще трябва да преживеем тези изпитания. Ние изживяхме най-тежкото. А че тези хора ще продължават да мърсуват, да подкупват. Нима вестнът е получавал 12 пъти големи суми. Утре пак ще ме оплюе този човек, който го познавам. Тези хора зависят от някой чичко паричко. Затова са многотиражки. Отборът си върви. Победите си вървят."

"Юристите са оценили и е решение на УС, че има 7-8 яки клевети, които лесно се доказват. Щом са рлешили, че ги дават на съд, предполагам са плеценили добре. Видях глупости – Томов профукал 150 000 за реклама. Нито един лев не сме платили. На Стойчо Младенов заплатата – лъжа. Сега като чувам този човек да говори, виждам че е бил набъркан и в аферата Кремиковци. Виждам как са се набъркали и са поникнали в обществото. Надявам се служебното правителство да разчисти от тези хора. 7 месеца на са плащали нищо. 2 650 000 лева сме изплатили само на служители, футболисти и треньори."

"Не мисля че има някакъв проблем с ремонта на стадиона ни. Много трудно работят фирмите. Нямаме достатъчно разрешения да работят бързо. Обявихме на 6 септември голям футболен празник на ЦСКА. Венец на това ще бъде мач на нашия първи отбор срещу европейски отбор, който сега се уточнява."

"Ще ви кажа нещо в този случай. Имаме нужда от защита. Панчарево е погром. Фирмата, която е извършила погрома, е взела и откраднала и иска отново и съди. Това е пернишка фирма. Това са невероятни грабежи. Сетете не на кого е. Представихме на бившото правителство документи за инвеститор. 25 милиона евро! Докато не ни дадат стадиона, не можем да направим нищо. Очевидно сме обект на дискриминация. Това е инвеститор, за който ни помогнаха. Той е от Западна Европа и няма нищо общо с Азия", завърши Александър Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
23.08.2014 00:03

Ще дойде време, когато единственото решение за боклуците и техните мюрета ще е както казва един приятел ... "чукът и в трапът"*evil**evil**evil*
Това беше в кръгът на шегата, но аз вярвам, че рано или късно ще си платят за злините.
Господ забавя, но не забравя*wink*

Jason_Scotland
23.08.2014 15:35

В ЦСКА от години се сменят само мошеници, което ме научи да не вярвам на думите им ... до доказване на противното*wink* В настоящият случай обаче вярвам, че Лупи е по-малкото зло от боклуците. Те ни фалираха и закриха. Всички играчи избягаха (Стойчо пое отбора с 5-6 играчи в съблекалнята), служителите не бяха помирисвали заплати повече от половин година. Всички ни съдеха, бягаха, мразеха ... дори и с колегите си от други клубове се държаха арогантно боклуците (Черноморец и Сливен например) а легендите ни станаха за подигравка. Колко по-зле от това може да е??? Отговарям вместо теб ... само окончателно закриване е по-зле!!! При тоз опоскан клуб без бази, активи, имидж и пълен с негативизъм и дългове изскачащи от всички ъгли ... защо мислиш че Лупи бил тук да краде? Ами то всичко що става за крадене Бойковите мюренца (боклуците) го свитнаха вече*evil* Лупи или ще си оправи имиджа с нас или ще си остане един провален политик и ръководител ... гарантирам ти че нема да забогатее от нас ... не и този път*wink*

Kalinho
23.08.2014 11:12

и ти вярваш на тоя. Всяка седмица нов спонсор сега даже 25 млн. инвеститор. А къде са парите, които прибра от трансфери ? взе клуба без пари за да плати дълговете а сега те са по - големи и приходите къде са ?