Малките \"орлета\" със страхотно представяне в Италия

14:59
Малките \"орлета\" със страхотно представяне в Италия
В продължение на една седмица юношите на Пирин Благоевград от набори \'96 и \'98 участваха в турнири в Салерно и Палецано, Италия.

Групите бяха водени съответно от Васил Петров и Илко Христов, като отборите им се класираха на 4-то и 5-то място. В турнира проведен в Салерно, децата от набор \'96 завършиха с две победи и една загуба в група "А", където победиха отборите на Милениум с 2:1 и Полиспортива Гали с 3:1, а загубиха с 4:0 от отбора на Спортинг. Пиринци се класираха за малкия финал на турнира, а там срещнаха обединен отбор на Полиспортива от двете групи и загубиха с 0:3. Във финала на този турнир шампион стана отбора от група "Б" Сан Никола, който победи първенеца от групата на пиринци Спортинг.

В турнира на набор \'98 проведен в Палецано участваха повече отбори, като отново те бяха разделени в две групи. Пиринци завършиха с две загуби и две победи и заеха третото място, което им даде възможност да играят на финал за 5 и 6 място. Пирин победи отборите на Оазис и Мариа Роса с 4:2 и 7:0, а загуби от Галоци и Полиспортива Гали с 2:3 и 1:2. Благоевградчани победиха с 3:0 за петото място Виетри Бая, а шампион в тази възраст стана отборът на Полиспортива, победил с 3:0 Батипалия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danistrong
06.07.2009 14:21

Да и аз играх в турнира за 96 и отборите бяха доста силнички бихме 1вият мач като съдиите бяха трагични през целият турнир вторият загубихме от шампиноите на Италия Спортинг,който бият Интер Милан и другите грандове в Италия.А на малкият финал,ние сами се бихме с 3 елементарни грешки,но това е футбола *smile*