Челси шокира пазара с оферта за Кака

20:32
Челси шокира пазара с оферта за Кака
Собственикът на лондончани Роман Абрамович е твърдо решен да привлече бразилския магьосник на "Стамфорд Бридж", твърди вестник "Times".

Колкото и от ръководството на Милан да твърдят, че нямат намерение да се разделят със звездите си, не така явно стои въпросът с бразилското чудо Кака, за когото е получена астрономическа оферта в размер на 50 милиона паунда. Като купувач, разбира се, се явява лондонският Челси, където парите на Абрамович продължават да текат с пълна сила.

Информацията за конкретното предложение бе публикуван в престижния английски таблоид "Times", а самата тя бе потвърдена не от кого да е, а от самия вицепрезидент на "росонерите" Галиани:

"Получихме оферта за наш играч в размер на 50 милиона паунда. Всичко, което трябва да направим сега е да решим дали Кака и Пирло са за продан."

Ако "сините" и Милан стигнат до сделка, то рекордът за най-скъп трансфер ще бъде счупен. Досегашният рекорд се държи от испанския гранд Реал Мадрид, който заплати за вече отказалия се от футбола Зинедин Зидан сумата от 46 милиона паунда преди 7 години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard_888
08.07.2008 17:21

Кака е един от символите на Милан .. Но в отбора тази година се присъединяват твърде много звезди такаче нищо чудно да отиде в челси .. макар че сините не го заслужават

Shev4enko_
08.07.2008 13:45

Кака няма да напусне Милан ... макар и тази година в Уефа ...

... Forza Milan

pafata
08.07.2008 00:49

То не остана футболист, към който според пресата Челси няма интерес. Даже и оферти започнаха да си измислят...