Твенте - Карабах, спечелен

13:32
Твенте - Карабах, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. август: 11 познати от 17 мача - 64.7% успеваемост

Залог на деня за 28.08.2014 г.:



Първият мач между двата тима завърши при нулево реми и днес тактическото надлъгване вероятно ще вземе връх. Твенте се раздели с редица основни изпълнители от миналия сезон и сега неговата класа, и най-вече играта в офанзивен план, е доста отслабена. Холандците си дават сметка, че гол от страна на гостите ще ги задължи да търсят два или повече, което значи, че домакините ще трябва да нападат, но и да мислят за защитата. Карабах натрупа добър опит в последнтие сезони на международна сцена и умее да играе позиционно и да разгръща остри контри, което ще бъде и днешната му стратегия. Тук наличието на повече от два гола излежда малко вероятно.

Прогноза: Под 2.5 гола, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

misho2000
28.08.2014 13:39

Абсулютно,господин Георги Сотиров аз много уважавам вашите прогнози,защото винаги са точни и обосновани със статистики и факти.