Владо Манчев извън терена още месец

19:40
Владо Манчев извън терена още месец
Още почти месец звездата на ЦСКА Владимир Манчев няма да помирише терен, отсъдиха докторите в Щутгарт. Както е известно, Владо се контузи в последния мач от есенния дял на първенството в Мездра, след което претърпя операция на коленни връзки в клиниката на доктор Василев в Германия, съобщава "Новинар".

Бившият национал на България бе на контролен преглед днес в Щутгарт, след който му бе предписан още около месец почивка. Така той няма да може да запише контролен мач на лагера на "червените" в Австрия, а ще продължи да тренира по индивидуален план. Манчев получи усложнения и болки вследствие на сраствания в оперираното коляно. Лекарският щаб на ЦСКА разглежда цял час неговия случай и потвърди решението на докторите от Щутгарт.

Треньорът Любослав Пенев най-вероятно скоро ще освободи тримата испанци, които са на проби в тима. Нападателят Кристиан Сан Еметерио и неговите сънародници Мартин Камано и Хосе Арибас се представяли слабо и не отговорили на очакванията на Пенев. Все пак той ще им даде шанс в поне още 2 контроли. Йордан Тодоров също се завръща на терена, макар и само за едно полувреме. Данчо бе опериран от херния преди две седмици и досега тренираше без високи натоварвания. С контузии са още Павел Виданов и Иван Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация