ЦСКА сложи точка на слелекцията

09:12
ЦСКА сложи точка на слелекцията
Селекцията в ЦСКА приключи далеч преди затварянето на трансферния пазар.

Изпълнителният директор на клуба Пенко Пенков съобщи пред "7 дни спорт", че отборът е подсилен с необходимите футболисти и едва ли ще има още нови играчи.

"Едва ли ще привличаме повече футболисти. Селекцията приключва с тези, които сме взели до момента. Привлякохме достатъчно играчи, не мога да кажа дали някой от испанците, които са на проби, ще останат в отбора", съобщи Пенков.

С ЦСКА договори вече подписаха четиримата от СливенИван Стоянов, Костадин Стоянов, Здравко Чавдаров и Коста Янев, Спас Делев от Пирин Благоевград и завърналият се при "червените" Светослав Петров.

Тази седмица "армейците" си осигуриха и Орлин Орлинов.

"Орлинов е млад футболист, който нямаше отбор. Решихме да го приютим, но не го бройте за основен играч или сериозен трансфер", добави изпълнителният директор на ЦСКА.

Скоро се очаква развръзка по казуса с Тодор Тимонов и Николай Манчев, които тренират с ЦСКА, но все още нямат договори. От клуба съобщиха, че все още не е ясно дали испанецът Кристиан Сан Еметерио, за когото се твърди, че е хванал окото на Любо Пенев, ще остане в отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация