Канарчетата взимат защитник от Метц

10:12
Канарчетата взимат защитник от Метц
Селекцията в Ботев Пловдив продължава с пълна сила. Вчера следобед в Пловдив пристигна желаният от треньора Велислав Вуцов французин. Защитникът Ромен Инес цъфна на базата на канарчетата в Коматево, придружаван от двама мениджъри, единият от които Болеслав Козакевич.

26-годишият бранител ще подпише договор с Ботев без да минава пробен период. По информация на "7 дни спорт" Ромен Инес ще се обвърже с Ботев за срок от 2 години. Вчера той премина задължителните медицински изследвания, като дори се включи в следобедната тренировка на пловдивчани.

От Колежа няма да плащат трансферна сума за бранителя. Ромен идва като свободен агент. За последно той се подвизаваше в Метц. Контрактът на Инес с французите е изтекъл през лятото, а те така и не са му предложили нов, въпреки че бе сред играчите с основна заслуга за класирането на отбора в Лига 1. Най-вероятно Инес ще направи неофициален дебют с жълто-черния екип още в днешната контрола с втородивизионния Раковски.

Миналата седмица треньорът Велислав Вуцов загатна, че очаква двама играчи от Франция. Единият от тях щял да подпише директно договор с канарчетата, като явно това е Ромен Инес, а другият е канен на проби, но нямаше яснота дали ще се отзове на поканата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация