Трансферен часовник (2 юли)

18:56
Трансферен часовник (2 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.

► 19:02 часа: Бранителят на Фиорентина Хуан Варгас отрече за евентуален трансфер във Фенербахче.


► 18:41 часа: И Астън Вила се включи в борбата за подписа на младия нападател Маркус Берг, съобщават медиите на Острова.


► 18:27 часа: "Марко Маркиони е на броени часове от трансфер във Фиорентина", съобщава агентът на футболиста.


► 18:10 часа: Лацио е на път да отправи официална оферта за нападателя на Бетис Рикардо Оливейра. "Орлите" вече търсели заместник на Горан Пандев, който бил почти сигурен напускащ.


► 17:57 часа: Лукас Нийл е на път да стане поредното ново попълнение на Галатасарай. Защитникът не пожела да преподпише с Уест Хям и сега е поел към Турция.


► 17:43 часа: Манчестър Юнайтед е пред финализиране на трансфера на 17-годишния Шон МакГънти от Чарлтън, съобщава "Саут Лондон През".


► 17:27 часа:
"Милан няма шанс да привлече Емануел Адебайор", споделя адвокатът и консултант на "росонерите" Леандро Кантамеса.


► 17:14 часа: Новият вратар на Валенсия Мигел Ангел Моя заяви, че трансфера му на "Местая" е "сбъдната мечта".


► 17:07 часа: Фиорентина ще се опита да привлече Хосе Антонио Рейес от Атлетико Мадрид, пише "Ла Република".


► 16:59 часа: Хулио Крус заяви, че разкрие къде ще играе през новия сезон в понеделник.


► 16:47 часа: Младата надежда на Арсенал Джак Уилшайър подписа нов договор с клуба, съобщава сайтът на "топчиите".


► 16:30 часа: "Видич и Буфон ще останат в своите клубове и през следващия сезон", разкрива агентът на двамата играчи.


► 16:18 часа: Рейнджърс привлече испанския външен халф Аарон, който бе освободен от Валенсия.


► 16:01 часа: Хора от ръководството на ПСЖ разкриха, че клубът няма намерение да среща високите финансови изисквания на Патрик Виейра и най-вероятно трансферът на халфа на "Парк Де Пренс" ще пропадне.


► 15:49 часа: Тулуза иска да привлече нападателя на Вердер Бубакар Саного, който е нарочен за гонене в Бремен. Френският тим явно усилено започва да търси заместник на напускащия Жиняк...


► 15:35 часа: Наставникът на Лион Клод Пюел заяви, че Карим Бензема е искал да остане в клуба, но мегаофертата на Реал Мадрид е нямало как да бъде отказана.


► 15:24 часа: Хора от ръководството на Твенте разкриха, че желанието на клуба е колкото може, по-бързо да продаде звездата си Марко Арнаутович на Интер, пише " Газета Дело Спорт".


► 15:11 часа: Челси е поставил Саломон Калу в трансферната си листа, съобщава "Таймс". От Арсенал са изявили желание да привлекат играча, но не е ясно дали "топчиите" ще успеят да задоволят финансовите изисквания на "сините" и на Калу.


► 14:54 часа: "Искам да стана част от Барселона", споделя Давид Вия, цитиран от каталунското издание "Спорт".


► 14:48 часа: Зе Роберто разкри, че много близо до трансфер в Хамбургер. Бразилецът е свободен агент, след като договора му в Байерн Мюнхен не бе подновен.


► 14:29 часа: Защитникът Раул Албиол премина успешно медицинските прегледи в Реал Мадрид.

► 14:13 часа: Нападателят на Рома Винченцо Монтела обяви, че прекратява футболната си кариера.

► 13:57 часа: Ръководството на Лион ще подпише с холандския нападател на Реал Мадрид Рууд Ван Нистелрой, който да замени продадения на "Белия балет" Карим Бензема.

► 13:43 часа: Ръководството на Барселона подготвя обявяването на два големи трансфера едновременно. Става дума за нападателите на Валенсия и Палмейрас Давид Вия и Кейрисон.

► 13:28 часа: Роберто Донадони заяви, че очаква нападателя Езекиел Лавеци за началото на предсезонната подготовка на 10 юли. Аржентинецът иска да напуска Наполи, но изглежда той ще играе и през следващия сезон на стадион "Сан Паоло".


► 13:13 часа: От Саутхямптън изразиха надежда, че вратарят Келвин Дейвис все пак ще остане в клуба. Както е известно, стражът е пред трансфер в Уест Хям.


► 12:52 часа: Уулвс са предложили 2 милиона паунда за Грег Халфорд от Съндърланд, твърдят английските медии.


► 12:38 часа: Александър Хлеб разкри, че има няколко оферти за него, но той възнамерява да остане в Барселона.


► 12:22 часа: Хибърниън финализира трансфера на халфа Кевин МакБрайд от Фолкърк. Играчът преминава в новия си клуб на свободен трансфер.


► 12:12 часа: Нюкасъл уведоми чрез писмо Петър Ловенкрандс, че договорът на играча няма да бъде подновен и той е свободен агент.


► 11:56 часа: Френският атакуващ полузащитник Франк Рибери иска да напусне Байерн Мюнхен и да се присъедини към Реал Мадрид.


► 11:47 часа: Уигън официално оповести трансфера на хондураския национал Хенри Томас.


► 11:33 часа: Според медиите в Испания, Ливърпул проявява интерес към 16-годишния халф на Севиля Луис Алберто.


► 11:19 часа: Халфът на Лион Абдул Кадер Кейта ще се присъедини към Галатасарай, съобщиха от ръководството на французите.


► 11:11 часа: Валенсия подписа четиригодишен договор с вратаря от Реал Майорка Мигел Анхел Моя.


► 10:58 часа: Бразилският полузащитник Тиаго Мота подписа договор за четири години с Интер, след като бе финализиран неговия трансфер от Дженоа.


► 10:47 часа: Виляреал ще опита да вземе халфа на Ювентус Кристиан Поулсен, съобщава "Ас".


► 10:36 часа: Евертън иска Клинт Демпси от Фулъм, твърди "Сън".


► 10:23 часа: Селтик готви сериозна оферта за звездата на Дарби Каунти Крис Комънс, съобщава "Дейл Мейл".


► 10:16 часа: Ръководството на Бирмингам предлага 100 хиляди паунда седмично заплата на Патрик Виейра, ако халфът се съгласи да акостира на "Сейнт Андрюс", пише "Дейли Стар".


► 10:07 часа: Стив Брус е на път да привлече Стивън Хънт в Съндърланд, твърди "Сън"


► 9:51 часа: Астън Вила се интересува от Тайтъс Брамбъл, пише "Дейли Мирър". Мартин О`Нийл мислел да предложи около 5 милиона паунда за бившия футболист на Нюкасъл.


► 9:36 часа: Алекс МакЛийш ще се опита да вземе Арманд Траоре под наем през следващия сезон.


► 9:21 часа: Уигън се готви да финализира трансфера на хондураския национал Хендри Томас, съобщават британските медии.


► 9:14 часа: Евертън отказа да продаде централния си защитник Джолиън Лескът на Манчестър Сити.

► 9:03 часа: Селтик и Бирмингам се интересуват от исландската звезда Солви Отесен. Очаква се скоро и двата тима да отправят оферти за играча, твърди английската преса.



► 8:56 часа:Халфът на Байерн Мюнхен Франк Рибери е отказал да подпише нов договор с "баварците".


► 8:41 часа: Сол Кямбъл разкри, че най-вероятно ще напусне Портсмут. договорът на бранителя с южняците изтече на 30 юни и той в момента е свободен агент.


► 8:24 часа: Карло Анчелоти е направил нов опит да привлече Пато в Челси, съобщават някои британски таблоиди. Според информациите, от Челси са подобрили офертата си, но все още не е ясно дали Берлускони ще е склонен да се раздели с "патока".


► 7:54 часа: Милан е на път да осъществи шокиращ трансфер. "Росонерите" готвят оферта за Питър Крауч, след като се провалиха в опитите си да вземат Един Дзеко. Гаджето на Крауч ще пасне на стила в Милано, но дали "роботът" е достатъчно добър за Милан?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

botkata90
03.07.2009 00:52

11:19 часа: Халфът на Лион Абдул Кадер Кейта ще се присъедини към Галатасарай, съобщиха от ръководството на французите.
лека прост си ( *sick*