Шампионът по футзал с представител на жребия за Купата на УЕФА

11:59
Шампионът по футзал с представител на жребия за Купата на УЕФА
Жребият за двата кръга на турнира за Купата на УЕФА по футзал ще бъде изтеглен днес (2 юли) от 14:00 часа българско време.

В Нион вече е президентът на МФК Варна – Александър Неделчев. Той ще присъства на церемонията, на която ще станат ясни групите от предварителния и основния кръг на турнира.

Играчите на родния ни шампион обаче леко са притеснени. Винаги, когато Александър Неделчев е на това събитие, на МФК Варна се пада в тежка група, шегуват се те.

Клубът от морската столица за момента е в Първа урна заедно с РЦС Кошице (Словакия), АСА Тел Авив (Израел), Монтенегро Старс Будва (Черна гора), Никарс (Латвия), Наутара Каунас (Литва) и Рубe (Франция).

Предварителният кръг за Купата на УЕФА е предвиден за дните между 15 и 23 август. Домакини освен шампиона ни по футзал ще са още Наутара Каунас (Литва), Голден Футзал Тим (Финландия), Леотар Требиние (Босна и Херцеговина), Железарец Скопие (Македония), Омония (Кипър) и Олстарз Уинър Нюштад (Австрия).

Основният кръг ще е от 26 септември до 4 октомври. Мачовете ще се играят в Чехия (ФК Ера-Пак Хрудим), Белгия (Аксион 21 Шарлероа), Хърватска (МНК Потпикан 98), Румъния (КИП Дева), Словения (КМН Пунтар) и Унгария (МВФК Беретюфалу).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация