Михайлов: Другите ще губят точки в Баку

10:01
Михайлов: Другите ще губят точки в Баку
Президентът на БФС Борислав Михайлов остана доволен от победата с 2:1 над Азербайджан на старта на евроквалификациите. Бившият вратар заяви, че другите отбори ще губят точки в Баку, тъй като атмосферните условия са много тежки за футбол.

"Доволен съм. Много тежко и топло време. Но ние трябваше да си вкараме положенията. Момчетата играха мъжки. Противниците ни наритаха здраво, но футболът е мъжки спорт. Можеше да завършим и наравно. Много важна победа, още повече, че по програма завършваме с Азербайджан. Сигурен съм, че другите отбори ще губят точки в Баку", заяви Михайлов, цитиран от "ТВ7".

Вицепрезидентът на футболната централа Йордан Лечков обаче беше по критичен след успеха. "Можем да играем и по-добре, но със сигурност бяхме по-стойностният отбор. Трябва да сме доволни от спечелените три точки, но можехме да бием с по-голяма разлика. Нека да вървим напред стъпка по стъпка, мач за мач. Следващият ни двубой е с Хърватия и вече мислим за него", каза Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hoffi
10.09.2014 16:45

Като цяло от Малта и Азерите трябват задължителни 12 точки! Пък в останалите мачове каквото сабя покаже.. Хубавото е, че Италианците победиха Норвегия в Осло, а ние най-вероятно ще спорим с Хърватска и Норвегия за второ и трето място. Хърватите доста се измъчиха срещу Малта с човек повече, така че не са непобедими ! Били сме ги преди, защо да не ги бием и сега ! В най-оптимистични вариант виждам една загуба в Италия, два Х-са в Загреб и Осло и само победи в София.. което ще ни гарантира класиране, но до тогава има много трески за дялкане и много вода ще изтече..

chefkata_1926
10.09.2014 17:18

И аз съм на тва мнение за хърватите в София можем да ги ударим !

GrandeBarca
10.09.2014 14:23

Сигурен съм,че Хърватия няма да ние бие..даже може да се говори и за победа..шансовете определено са доста над нулата..след това Х в Норвегия и нещата ще вървят като по мед и масло..но най-важното е да не паднем от Норвегия там и Хърватия да не ни бие..да стартираме с 5 точки от 3 мача ще е добре спрямо това ,че сме били 2 пъти гости на трудни места и домакини на Хърватия..вече в по-смелите мечти можем и да говорим за нещо повече,но е най-важното до март месец мача с Италия да нямаме загуба..и пак да си бием Малта 4/5-0 *smile*

kolio_vg
10.09.2014 10:40

Е осве Норегия не виждам кой,Италия и Хърватия ще си вземат мачовете там,в тия мачове са важни победите,без значение с хубава или грозна игра. И ние размазахме 2 мача ония скапаняци от Дания,костваха ни класирането на баражите,ама това е положението.

madridista98
10.09.2014 12:36

Той за Малта е говорил *smile*