Велев: Херо трябваше дойде в Левски веднага

10:28
Велев: Херо трябваше дойде в Левски веднага
Бившият треньор на Левски Емил Велев сподели мнението си за състоянието на сините в интервю за "Тема Спорт".

Специалистът коментира цялостното състояние на клуба и даде прогнозата си за бъдещето:

"От тази позиция в момента, на която е отбо­рът, може само нагоре, надо­лу няма накъде повече. Седмо­то място е достатъчно ни­ско, а знаем какви са амбиции­те на клуба", отсече Велев.

"Господин Димитров-Херо трябваше да дойде веднага. Повтарям: веднага. Имаше кога да го направи. Ето сега имаше точно 10 дни да си подготви отбора. Ако на „Ге­рена" толкова много го иска­ха, той трябваше още сега да е тук, защото след два месе­ца никой не знае на какво място ще бъде Левски и пак ще се правят безкрайни тран­сфери. Не знам и за кой път поред го канят, но все се от­лагат нещата", твърди Кокала.

Велев разкри какво е мнението му и за работата на Георги Иванов:

"Първо, въобще не му тряб­ваше да вика никакъв испанец. Чужденец в България не може да работи или най-малкото трябва да знае езика. Видяхме веднага, че Мурсия тази ба­риера не можа да я преодо­лее, както и останалите, кои­то бяха - сърби-мърби, те пък както ни мразят, не искат ед­на дума на български да нау­чат. Трябваше още от само­то начало след връщането си от Черно море Георги Иванов да стане треньор и да му се даде шанс да работи. Това бе­ше нормалният вариант. Впоследствие се видя, че зак­ъсняха с нещата - селекция, тренировъчен процес и така нататък."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация