Неа Саламис - Омония Никозия, загубен

16:08
Неа Саламис - Омония Никозия, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 5 познати от 9 мача - 55,55% успеваемост

Залог на деня за 14.09.2014 г.:



Тези два клуба поддържат изключително близо отношение и Неа почти винаги не създава проблеми на гранда. Омония започна сезона повече от добре с победа с 3:2 на своя стадион в дербито в Анортозис и след подобно начало няма как да загуби точка при визита на съперник, който винаги сътрудничи. В последните си осем мача с този съперник Омония записа осем победи и днес трудно ще се случи нещо по-различно. Освен всичко домакините имат финансови проблеми и такива от селекционен характер. Коефициентът безспорно (е лишен от стойност) не е голям, но е подкрепен от голяма доза сигурност, поне на теория, и базирайки се на фактите и информацията.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров



За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация