Тонев игра при равенство на Селтик със Залцбург (видео)

23:04
Тонев игра при равенство на Селтик със Залцбург (видео)
Българският национал Александър Тонев влезе като резерва в игра за Селтик при равенството 2:2 срещу Залцбург на австрийска земя в първа среща между двата тима от група "D" на турнира Лига Европа.

Тимът на гостите повеждаше на два пъти в резултата, след като точни за тях бяха Мубарак Вакасо в 14-ата минута след пас на Комънс и капитанът Скот Браун след час игра. Австрийците обаче стигнаха до точката след голове на Алан в 36-ата минута след асистенция на Кампъл и на Джонатан Сориано в 78-ата минута.

Тонев влезе на мястото на Комънс в 75-ата минута, но не успя да помогне на шотландския шампион да стигне до трите точки.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
18.09.2014 23:12

Мнооооого слабо включване.Надявам се да подобри играта си, защото с показаното мен лично не ме впечатли, предполагам и мениджъра не остана особено впечатлен.Като цяло отбора беше зверски слаб и с всеки следващ мач на мен ми става все по-трудно, и все по-трудно да ги гледам.Мъка, мъка, мъка!Никаква идея при граденето на атаки, никаква идея напред, защитата се бори да не допусне гол с всички сили и дори не помисля за нападение, а така отбор не се прави.Може да допускаме малко(като изключим гостуването на Легия), но без да вкарваме няма как да направим нещо повече от Х или грозна загуба.Надявам се промяна да има в близко бъдеще или Дейла да изчезне!