Трансферен часовник (3 юли)

18:43
Трансферен часовник (3 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.


► 19:47 часа: Нападателят на Манчестър Сити Даниел Стъридж официално е ново попълнение на Челси.


► 19:33 часа: Лондонският Арсенал подписа дългосрочен контракт с младия атакуващ халф Джак Уилшър.


► 19:11 часа: През следващия сезон защитникът на Рома Симоне Лория ще играе под наем в изпадналия в Серия "Б" тим на Торино.


► 18:59 часа:  Мениджърът на Челси Карло Анчелоти заяви, че наставникът на Интер Жозе Моуриньо просто трябва да забрави за трансфер на Дидие Дрогба в италианския шампион.

► 18:48 часа: Капитанът на ПСЖ Клод Макелеле потвърди официално, че е продължил своя договор с парижани до лятото на 2010 година.

► 18:31 часа: Собственикът на шампионите от Левски Тодор Батков заяви, че централният защитник Елин Топузаков може да последва Седрик Бардон и да се завърне на "Герена".

► 18:15 часа: Отборът на Виляреал привлече защитника на Расинг Сантандер Иван Марсано.

► 17:53 часа: Майкъл Оуен е напуснал базата Карингтън, след като е преминал успешни медицински прегледи. Очаква се в следващите часове играчът да стане играч на Манчестър Юнайтед.


► 17:51 часа: Рос Търнбул напусна отбора на Мидълзбро и подписа за четири години с Челси.


► 17:41 часа:
Астън Вила готви оферта от 5 милиона паунда за Тим Боровски, съобщава "Дейли Мейл".


► 17:34 часа:
Лука Чигарини официално стана част от Наполи за неоповестена сума, съобщава сайта на южняците.


► 17:08 часа: "Имаме почти два месеца, за да вземем нападател, така че спокойно!", сподели вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани.


► 16:57 часа: Олимпиакос ще пробва да вземе Хосе Антонио Рейес, пишат гръцките медии.


► 16:45 часа: Берое днес подписа договор с нападателят Георги Андонов.


► 16:28 часа: Крилото на Нюкасъл Йонас Гутиерес заяви, че към него няма оферта от Порто, каквито информации се появиха в английските медии.


► 16:11 часа: Юношите на Левски Мартин Димов, Георги Недялков и Георги Чакъров ще прекарат следващия сезон в Спортист Своге.

► 15:58 часа: "Патрик Виейра иска в Бирмингам", разкрива агентът на французина.


► 15:49 часа: Президентът на Динамо Киев разкри, че от клуба са отправили оферта към Андрей Шевченко, като част от евентуалната сделка ще бъде и възможността Шева да влезе в треньорския щаб на тима.


► 15:36 часа: Уулвърхямптън привлече Грег Халфорд за 2 милиона паунда от Съндърланд, съобщава сайтът на "вълците".


► 15:28 часа: Бернардо Коради се присъедини към Удинезе от Реджина на свободен трансфер.


► 15:15 година:  Ръководството на ЦСКА подписа договори с юношите на клуба Благой Пасков и Самир Аесс.

► 15:09 година: Лукас Нийл е пред изненадващо завръщане в Уест Хям. Бранителят на няколко пъти отказа да подпише нов договор с клуба и стана свободен агент в сряда. Единственият клуб, който го искаше обаче бе Галатасарай. В момента Нийл преговарял нов договор с "чуковете", съобщава "Скай спортс".


► 14:58 часа: Байерн ще направи нова офанзива за привличането на Жозе Босингва, разкри президентът на клуба Карл-Хайнц Румениге.


► 14:45 часа: Тулуза официално привлече португалската звезда Паоло Машадо за три години.


► 14:31 часа: Динамо Киев оповести, че от следващия сезон нападателя Исмаел Бангура ще защитава цветовете на френския Рен.


► 14:25 часа: Пол Хартли, който бе освободен от Селтик, подписа с отбора от Чемпиъншип Бристол Сити. Контрактът на 32-годишния халф ще е за две години.


► 14:19 часа: Линвой Праймъс обяви, че е подновил своя договор с Портсмут и ще остане в клуба още една година. Това ще бъде десетият сезон за сърцатия бранител с фланелката на южняците.


► 13:51 часа: Ръководството на Херта засили конкуренцията в нападението си, привличайки 32-годишният поляк Артур Вихнярек от изпадналия във Втора Бундеслига Арминия Билефелд.

► 13:35 часа: Роберто Мартинес сподели, че няма никакво намерение да се разделя с Лий Катърмол. Мениджърът на Уигън разкри, че е сигурен в оставането на халфа на стадион "Джей Джей Би"


► 13:27 часа: Левият бек на Уест Бромич е сигурно ново попълнение на Болтън, след като президентът на "торбаланите" е приел офертата на Уондърърс от 750 хиляди паунда.


► 13:19 часа: Салиф Диао разкри, че е близо до подписване на нов договор със Сток Сити.


► 13:06 часа:
Трансферната цел на Хъл Сити Дитмар Хаман обяви, че е заинтересован от трансфер в Мюнхен 1860.


► 12:51 часа: Слуховете, че Майкъл Оуен е пред трансфер в Манчестър Юнайтед вече окончателно се потвърдиха. Нападателят бе заснет да пристига с личното си "БМВ" на базата Карингтън, където по-късно днес той ще премине медицински тестове.

► 12:36 часа: Новият мениджър на Селтик Тони Моубрей заплаши Артур Боруц, че ако продължава да нарушава режима, ще бъде продаден до края на този трансферен прозорец.


► 12:21 часа: Официалната оферта на Милан към Луиш Фабиано е 14 милиона евро, твърдят италианските медии, които по-рано през деня твърдяха, че представител на "росонерите" вече е в Испания и преговаря с ръководството на андалусците.


► 12:07 часа: ПСВ Айндховен е на път да си върне Ян Венегор оф Хеселинк, който тази седмица бе освободен от Селтик, тъй като договора му изтече.


► 11:52 часа: Президентът на Съндърланд Найъл Куин отрече информациите, че Антон Фърдинанд може да напусне клуба.


► 11:44 часа: Тони Пулис ще се опита да вземе в Сток Сити нарочения за гонене в Манчестър Сити Бенжани Мварувари. Британските медии вече се чудят дали бившия играч на Портсмут ще си партнира добре с Джеймс Бийти в нападението на "грънчарите"


► 11:38 часа: Фулъм също са се включили в борбата за подписа на Питър Крауч. Лондончани имат доста сериозна конкуренция в лицето на Милан.


► 11:26 часа: Хъл Сити е на път да привлече ветерана Дитмар Хаман, който в момента е свободен агент, твърдят британските медии.


► 11:12 часа: Агентът на вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон Силвано Мартина заяви, че неговия клиент не възнамерява да напуска "Старата госпожа" през това лято.


► 11:08 часа: Манчестър Юнайтед готви оферта от 16 милиона паунда за бразилския нападател на Севиля Луиш Фабиано.


► 11:02 часа: Манчестър Юнайтед оповести, че Родриго Посебон напуска клуба в посока Брага. Бразилецът ще играе една година като преотстъпен в португалския тим.


► 10:59 часа: Кака заяви, че ще е доволен да види Шаби Алонсо в Реал, докато Бензема сподели, че за него ще е чест да играе заедно с Франк Рибери на "Бернабеу". Сега явно е ред отново на Перес.


► 10:46 часа: Сол Кембъл е пред изненадващ трансфер в Нюкасъл, твърдят английските таблоиди. Подобно решение на бранителя би било странно, тъй като вчера той заяви, че иска да играе в "стабилен" клуб.


► 10:34 часа: Арсен Венгер разкри, че ще се опита да привлече нападателя на Бордо Маруан Шамах, но само в случай, че Адебайор напусне "топчиите".


► 10:18 часа: Майкъл Оуен ще премине днес или утре медицински прегледи на "Олд Трафорд" и скоро ще е играч на Манчестър Юнайтед, твърдят всички английски вестници.


► 9:59 часа: Хамбургер подписа договор за две години с бразилския халф на Байерн Мюнхен Зе Роберто.


► 9:42 часа: Представител на Милан е в Севиля, където договаря трансфера на Луиш Фабиано в италианския гранд, пише "Кориере Дело спорт".


► 9:29 часа: Левски ще се опита да вземе бившия си футболист Тодор Колев, пише "Меридиан Мач".


► 9:10 часа: Ливърпул се интересува от Марек Хамсик и Гаетано Д`Агостино. Подобни трансфери могат да станат факт, ако Хавиер Масчерано или Шаби Алонсо напуснат "Анфийлд".


8:37 часа: Челси отхвърли нова оферта на Манчестър Сити за Джон Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MB_KrisS
03.07.2009 14:57

Не знам за другите, но лично моето мнение е, че е най-добре да изписвате само състоялите се трансфери, тъй като ми е дошло до гуша от всякакви слухове, спекулации и прехвърляния на играчи през 5 минути от един в друг тим. Това е лично мое мнение и моя препоръка!

TigerJK
03.07.2009 11:19

абе админите.. кво прави Меси на банера на трансферния часовник ;>