Сътресения в Барселона, Реал М. щастливи

17:45
Сътресения в Барселона, Реал М. щастливи
Подлаганият на сериозни критики от страна на феновете президент на Барселона Жоан Лапорта по всяка вероятност ще се сбогува с клуба в четвъртък.

Испанският вестник "Спорт" публикува материал, според който дните на сегашния президент на каталунците на "Камп Ноу" са преброени.

Липсата на трофеи във витрината на Барселона стана причина за огромен натиск от страна на медии и фенове и е основната причина за напускането на Лапорта. През уикенда бе гласуван вот на недоверие, в който Лапорта получи едва 37% от гласовете на феновете, но за да напусне поста си са нужни над 2/3 негативни гласове.

Мандата на управника изтича в края на 2010 година, но по всяка вероятност поста ще бъде сдаден още в четвъртък.

В същото време от "кръвния враг" Реал Мадрид потриват доволно ръце от случващото се на "Камп Ноу" и афишират мераците си за нова домашна титла. Халфът на мадридчани Хосе Мария Гутиерес - Гути, вече отписа каталунците от борбата за титлата с думите: "Много по-силни сме от тях и ще го докажем през новия сезон"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
09.07.2008 14:04

Реал М и те пропаднаха до нивото на аборигенските страсти в А група - да се радваш , че си шампион и да търпиш резил в Европа !