АПОЕЛ - АЕЛ Лимасол, спечелен

14:41
АПОЕЛ - АЕЛ Лимасол, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и вече добре познатият специалист по стратегически футболни прогнози Георги Сотиров подновяват утвърдената и станала доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". По традиция тя ще се обновява всеки ден, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Залог за деня". Целта на всяка една прогноза тук ще бъде да ви предложи един добър съвет и насока, засягащи всеки един ежедневен тираж независимо от неговата големина. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Статистика:

м. септември: 8 познати от 19 мача - 42.1% успеваемост

Залог на деня за 27.09.2014 г.



Чудесна стойност в този двоен шанс имаме тук, а той не е лишен от аргументи. АПОЕЛ до момента е безпогрешен с четири победи в четири мача и само един допуснат гол, но той е участник в груповата фаза на Шампионска лига и неговата програма започва да става доста натоварена. Само след няколко дни той ще играе с Аякс в най-популярния европейски клубен турнир и няма как да няма мисъл и съхраняване на сили за двубоя с холандците. АЕЛ е един от претендентите за титлата, макар да е ясно, че шансовете му за нея не са никак големи, но той ще се възползва от обстоятелствата и ще се опита да затрудни максимално своя домакин. Ремито при наличните дадености изглежда много вероятно, но пък когато даден двоен шанс е оценен толкова добри и при липса на крайно голямо различие в класите си струва да бъде опитан.

Прогноза: Х2, Коефициент: 2.20

Автор: Георги Сотиров

За договаряне на персонални ВИП прогнози (придружени от малко популярна информация) със заложени конкретни гаранции, измерими с ROI, можете да използвате електронната поща на Георги Сотиров – joro_sotirov@mail.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация