Ван Гаал: Гигс ще ме наследи начело на Юнайтед

09:57
Ван Гаал: Гигс ще ме наследи начело на Юнайтед
Луис ван Гаал смята, че Райън Гигс ще го наследи на мениджърския пост в Манчестър Юнайтед.

Ван Гаал посети благотворителна вечеря на „Олд Трафорд“, на която присъстваха още сър Алекс Фъргюсън, Денис Лоу и Брайън Робсън.

Холандецът изнесе реч, на която не пропусна да отличи качествата на Райън Гигс.

"Ван Гаал говори много положително за Гигс като го описа като, притежаващ всички качества, за да бъде следващия мениджър на клуба. Той като също добави, че Гигс се учи през цялото време", каза източник от събитието пред "Daily Mail".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkway
01.10.2014 19:49

Относно писането по тефтера се сещам за едно изказване на САФ , когато беше мениджър на клуба.
За него мениджър който пише цял мач по тефтери не е никакъв мениджър и не може да разбере този тип практика имаше и допълнения към това изказване само че не мога да се сетя за повече тъй като беше отдавна ако някой се сети за това изказване на САФ може да допълни.

По темата надявам се Ван Гал да ни вкара в Топ 4 тази година и от другият сезон вече да надграждаме и да мислим за титла , от 1 сезон няма как да стане видя се че и Моу в Челси първият сезон не ги изведе до титла.

Salient
29.09.2014 18:53

Мда, Де Хеа е виновен, че защитата ни прилича на швейцарско сирене... Как да е сигурен в действията си след като до момента за 6 кръга е играл с Джоунс, Евънс, Смолинг, Блакет, Рохо, МакНейър. Ама това е нормално предполагам.. После не се чудете що няма сработване между защитата и вратаря.

sensea
30.09.2014 16:43

Като гледам на какво дередже са конкурентите ви за топ 4 май Гаал ще си изкара пълния мандат*joking*.Колкото до Гигс ...той ви е точния...човек от клуба....само дето Гаал и него научи да пише по тефтерчетата

PRI_A_TEL
29.09.2014 22:22

Аз чакам да купим Шмайхел, добре играе от много време насам, нека го купи като втори вратар, Лидегаард е дърт вече, а и отдавна иска да е титуляр, по добре да го дадат в друг отбор да си поиграе човека. Шмайхи има добри спасявания, няма рефлекса на Де Гея, но 1 в 1, игра с крака, пласиране, високи топки, комуникация със защитата, във всички тези превъзхожда Де Гея, освен това е и по силен физически, а подобни вратари винаги един ден стават велики, баща му беше същия, а да не говорим за Кан. Ще видите много уникални спасявания от Шмайхи този сезон, защото зяпате висша лига...

Amateur2014
29.09.2014 19:15

Проблемът на Де Хеа не идва от несработването със защитниците, а именно (както вече са го написали) при високите топки! Не се чувства изобщо сигурен при излизанията си, понякога дори и неразчетено излиза, а при центриранията при корнерите е направо трагедия! Този проблем го имаше и при идването му в Юнайтед, когато пред него бяха Рио, Евра и Видич! Заради това се изненадвам, че сега отново се прояви! Не може за 6 мача да са ти набутали 9 гола и да не се потърси поне малко вина във вратаря! Че защитата не е на ниво - не е! Тази ротация, обаче, е причинена от големият брой контузии, а не защото Ван Гаал си е решил да си ротира играчите за удоволствие! Колкото до статията - Гигс след 2-3 години може и да наследи Ван Гаал, така е! Имаше възможността да се учи от най-добрият треньор в съвремието, както и от доказзан специалист като Ван Гаал! Но все ми се струва, че Ван Гаал няма да оцелее до края на сезона на поста си! Не казвам, че се надявам да го махнат - изобщо не, а точно обратното! Но ми се струва, че ако не сме в топ 4 през януари месец, то до март-април месец мястото на Ван Гаал отново ще стане вакантно! Дано да не съм прав!

TheGame_93
29.09.2014 16:41

За мен Де Хея не е лош вратар има добри рефлекси но прави грешки при високите топки и статичните положение все още е млад да се надяваме с времето да се по-добри и да не прави толкова грешки но ще е хубаво да се вземе 1 класен вратар Линдергард е стабилен но не мисля че голяма класа.

Rezors
29.09.2014 15:59

Моля да заповядат спекулациите*erm*

valeri777
29.09.2014 10:43

Дано не научи от теб това супер качество!Когато играта не върви и резултатът не е във наша полза вместо да седиш и да рисуваш по тетрадката трябва да станеш и мотивираш отбора! Сър Алекс когато не вървеше нещо изяждаше и тревата за да накара играта да се промени,колко пъти при негативен резултат момчетата обръщаха само и само да не видят нервният му поглед на терена?! Вече не виждам разлика дали ще си наказан да седиш на трибуната или да си седиш на топлото кресло не се виждаш никакъв .Пък и помисли малко за ротация на вратарският пост че Де Хея напоследък само гледа мача отблизо!

Rezors
29.09.2014 16:02

Еее you don't say!*lol* Т'ва го дъвча от 2 години,а вие ми се смяхте и обиждахте щото си мислихте,че Де Хея е някакъв добър вратар*tongue*

crazy_rabbit
29.09.2014 12:44

Пич, такива като дядо Сашо се раждат веднъж...

luis_nani17
29.09.2014 12:34

Тоя сезон мого парцала изядохме заради Де Хеа!!За мене Линдегард е много по-стабилен вратар!!За мен те са 2ма равностойни вратари..обаче се различават в това че Линда е по-добър във високите топки а Де Хеа има по-добър рефлекс!!Иначе гола на Сигурдсон беше много смешен гол а срещу Лестър стоеше като препариран!!

sa6etoo
29.09.2014 10:03

Еми ако се заседиш няколко години може и да е ама ако те уволнят след няколко месеца ще намерят някой друг преди Гигс да застане начело.