Трансферен часовник (4 юли)

09:58
Трансферен часовник (4 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



20:23 часа: Треньорът на Валенсия Унай Емери иска в отбора си нападателя на Реал Мадрид Алваро Негредо.


20:09 часа: Интер се готви да направи сензационен трансфер под носа на вечния си съперник Милан. "Нерадзурите" са на път да договорят защитника на Порто Али Сисоко.


19:35 часа: Манчестър Сити почти сигурно ще пусне нападателя си Фелипе Кайседо под наем в друг отбор и според медиите в Португалия въпросният тим е Спортинг Лисабон.


18:53 часа: Бизнесмен от Малайзия иска да купи акциите на закъсалия английски тим Нюкасъл. Евентуалната сделка е оценявана на 95 милиона британски лири и според запознати ще бъде печеливша за новия собственик.


18:26 часа: Младият бранител на Еспаньол Марк Торехон ще премине в Сарагоса.


18:12 часа: Защитникът на Портсмут Сол Кембъл може да осъществи изненадващ трансфер в Нюкасъл.


17:28 часа: Новакът в испанската Примера Тенерифе подписа с бранителя на Валенсия Карлос Белвис за срок от три години.


17:16 часа: Ръководството на турския Галатасарай иска да прекрати договора на бразилския полузащтник Линкълн. Причините са в проблемите на футболиста с дисциплината.


16:58 часа: Уулвърхемптън привлече защитника на френския Олимпик Марсилия Роналд Зубар. 23-годишният играч подписа за 4 години с "вълците".


16:40 часа: Ювентус е на път да привлече халфа на Фиорентина Фелипе Мело. Бразилецът на скоро подписа нов договор с Фиорентина, но в споразумението има клауза, според която той може да си тръгне за сумата от 25 милиона. При това положение, ако "бианконерите" извадят тези пари, сделката е почти сигурна.


16:23 часа: Три отбора от Висшата английска лига ще се опитат да привлекат нападателя на Бордо Маруан Шамак. Това са Фулъм, Арсенал и Съндърланд.


16:10 часа: Стоук Сити иска да купи нападателя на Манчестър Сити Бенжани Мварувари. 5 милиона паунда е сумата, която мениджърът на тима Тони Пулис е готов да брои за играча.


15:46 часа: Английският гранд Ливърпул проявява много сериозен интерес към швейцарския национален полузащитник и футболист на италианския Удинезе Гьокхан Инлер.


15:21 часа: Рома обмисля да привлече вратаря на Торино Матео Серени. Сделката ще бъде задвижена в следващите няколко дни, като се очаква ветеранът да отиде на "Олимпико" под наем.


14:50 часа: Английският шампион Манчестър Юнайтед продължава с инвестицията си в млади таланти. "Червените дяволи" взеха 16-годиншния Алберто Масаки, пише "Гадзета дело Спорт". Футболистът е собственост на Емполи, но не е играл за италианския отбор.


14:35 часа: Футболистът на Торино Чезаре Натали е близо до трансфер във Фиорентина.


14:17 часа: Бохум привлече нападателя на Фрозиноне Златко Деич, съобщава официалният сайт на УЕФА. От немския тим са платили 800 000 евро за 24-годишния стрелец.


13:57 часа: Адриано Галиани явно е решил, че е крайно време "росонерите" да се подсилят с доказан голмайстор и за целта днес си е уредил среща с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Причината е Клаас Ян Хунтелаар, който е поредният футболист, желан от шефовете на италианския гранд.


13:15 часа: Левият защитник на английския Арсенал Киърън Гибс подписа дългосрочен договор с тима на Арсен Венгер.


13:09 часа: Мениджърът на Астън Вила Мартин О\'Нийл гласи за заместник на Джон Карю шведския талант Маркус Берг.


12:53 часа: Новакът във Висшата лига на Англия Бирмингам иска да вземе Джоуи Бартън от Нюкасъл


12:53 часа: Нападателят на Лацио Горан Пандев заяви, че желае да се премести в испанската Примера дивисион.


12:41 часа: Ръководството на Съндърланд е влязло в битка с Арсенал за нападателя на Бордо Маруан Чамак.


12:29 часа: Според пресата на Острова новият наставник на Челси Карло Анчелоти е набелязал нападателя на Волфсбург Един Джеко.


12:19 часа: Отборът на Болтън е близо до подписа на защитника на Уест Бромич Пол Робинсън и халфа на Суонси Фери Боди.


12:14 часа: След поредицата гръмки трансфери, които Реал Мадрид за кратко време осъществи, от Байерн Мюнхен не вярват, че в хазната на "кралския клуб" са останали пари за закупуването на Франк Рибери.


12:07 часа: Босненецът Марко Вуич пристигна на проби в ЦСКА.


12:04 часа: Арсенал успя да убеди един от най-важните си футболисти – Робин ван Перси да поднови договора си с клуба. Холандецът е преподписал контракта си с "топчиите" и ще остане на "Емирейтс" до юни 2014 година.


11:45 часа: Лацио преговаря за закупуването на Рикардо Оливейра от Бетис. Футболистът със сигурност ще напусне испанския си отбор, тъй като тимът изпадна в Сегунда дивисион.


11:27 часа: ПСВ Айндховен възнамерява да си върне Ян Венегоор оф Хеселинг. Договорът на футболиста с досегашния му клуб Селтик изтече и няма да бъде подновяван.


11:07 часа: Новият мениджър на Челси Карло Анчелоти настоява в отбора да бъде привлечен Един Дзеко от Волфсбург.


10:57 часа: Лацио е поредният отбор, който се включи в борбата за бившия футболист на Интер Хулио Крус. Договорът на аржентинеца с "нерадзурите" изтече и той е свободен агент. Наполи и Фиорентина също проявяват сериозен интерес нападателя.


10:41 часа: Защитникът на Челси Ашли Коул е поредната трансферна цел на Реал Мадрид, твърди "Сън".


10:28 часа: Завърналият се в Серия А отбор на Парма договори защитника на Палермо Ернан Делафиоре и за нападателя на Интер Джонатан Биабиани.


09:58 часа: Севиля отказа оферта от Милан на стойност 14 милиона евро за нападателя Луиш Фабиано.


09:35 часа: Барселона ще трябва сериозно да се охарчи, ако иска да има в състава си Франсеск Фабрегас. Според "Сън", от Арсенал са готови да пуснат халфа срещу 50 милиона евро.


09:10 часа:  Защитникът на Валенсия Карлос Марчена попада в трансферните планове на Панатинайкос и Манчестър Сити.


08:37 часа: Манчестър Сити явно няма да се откаже толкова лесно от желанието си да привлече защитника на Челси Джон Тери. Въпреки че "сините" го обявиха за непродаваем, "гражданите" му предлагат 300 000 паунда седмична заплата, твърди "Сън".


08:21 часа: Наставникът на Ювентус Чиро Ферара заяви, че от клуба не са приключили с трансферите през това лято.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_nemaniq
04.07.2009 15:11

Милан искат да минат прекалено тънко и предлагат смешна цена на Севиля за Луиш Фабиано.Голмайстора на "селесао",който има 18 гола в 32 мача с жълтата фанелка според моето скромно мнение струва не по-малко от 25 милиона.