Емил Велев е новият треньор на Хасково

15:31
Емил Велев е новият треньор на Хасково
Хасково вече има нов треньор. Наставник на "червено-белите" става Емил Велев. Той е приел офертата на ръководството на клуба след двуседмични преговори и ще бъде представен във вторник.

Велев има представа за играта на хасковлии от лятото, когато за кратко водеше Локомотив Пловдив и тогава се изправи срещу настоящия си тим на лагера в Банско. Велев изгледа и целия мач на Хасково срещу Славия.

"Не се притеснявам, че Хасково е на последно място, българският футбол е едно голямо предизвикателство, така че няма значение дали ще водиш първия или последния", каза Велев пред "Новинар Юг".

Левент Аврамов, който трябваше да води отбора само в два мача, ще остане като помощник-треньор. Още повече, че няма и лиценз за наставник в елита. Той уреди отборът да замине на лагер в Смолян.

"Целта е да се сплоти колективът, да се преодолеят дрязгите, и ще има къде да тренират момчетата", каза наставникът. Тимът ще поеме към планината днес след тренировката в 15 часа, на която ще бъде представен и Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stimulant
06.10.2014 19:28

До коментар [@comment 1712462] от [@user Macho92]:

да село е... ако го сравниш с лондон и другите големи градове в англия където тоя хрощял щеше да е ''мениджър'' уж.

stimulant
06.10.2014 16:11

нали ходеше по англия или където там ходеше уж специалист да става... а сега къде ? на село в хасково. от говедо няма какво друго да очакваш , всичките се насират накрая.