Томов: Мениджъри от Европа следят наши играчи

20:44
Томов: Мениджъри от Европа следят наши играчи
Шестима известни футболни агенти проявяват интерес към играчи на ЦСКА и са заявили желание да гледат мача на червените срещу Литекс другата седмица. Това заяви председателят на Надзорния съвет на армейците Александър Томов след победата с 2:1 над сръбския Раднички Ниш в контролна среща, играна на стадион "Българска армия".

"Шестима агенти от Великобритания, Португалия и Испания са заявили желание да гледат мача с Литекс. Има интерес не само за Сергиу Буш, но и за други наши играчи. Ако има изгодни оферти, може да продадем някой играч, но няма да има разпродажба", каза Томов, цитиран от "ТВ7".

 "На мача с Литекс пак ще има изненади, свързани с Петър Жеков. Ще обявим нещо важно. Поздравявам Радой Божилов за прекрасния гол. Това е млад и много надежден наш нападател. Налагането на тези момчета ще бъде тема №1 през 2015 г. Аз следвам една линия, че ЦСКА трябва да стане клуб на своите фенове. Ако стадионът ни бъде върнат, давам дума, че всеки ден ще бъде отворен за хората. Тодор Янчев е уникален символ на ЦСКА за преданост, лоялност, трудолюбие и себеотрицание. Президентът на БФС Борислав Михайлов води политика на равно отношение към водещите клубове и се надявам това да продължи. За мача с Литекс ще отворим сектор "Г". За да се инвестира мащабно, ЦСКА трябва да получи базите си", добави Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация