Мъри привлича Тони Силва в Астана

10:50
Мъри привлича Тони Силва в Астана
Треньорът на казахстанския Астана Станимир Стоилов проявява интерес към крилото на ЦСКА Тони Силва, съобщава "Тема Спорт". Бившият наставник на Левски, Литекс и Ботев се е запознал добре с качествата на щурмовака през последните няколко месеца. Стоилов е следял внимателно развитието на Силва в „А“ група както през миналия, така и през настоящия сезон и харесва играта му.

В момента Стоилов води битка за титлата в азиатската страна със своя Астана. Тимът на Стоилов е на 4 точки от лидера Кайрат, а до края на сезона има още няколко кръга. Основната задача пред родния треньор е да стане шампион. В противен случай той може и да не запази поста си.

Така или иначе Стоилов обмисля възможността да предложи на ръководството на Астана да излезе с оферта към Тони Силва през зимата.

Стоилов смята, че португалецът ще пасне добре в отбора му и ще вдигне осезаемо нивото. Астана не би имал особени проблеми да извади нужната трансферна сума за Тони, тъй като разполага със сериозен бюджет. През лятото Брюж се опита да купи португалеца, но Александър Томов настояваше ЦСКА да получи поне 1 000 000 евро за правата му, сума, която отказа белгийския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skyblue_moon
12.10.2014 20:48

По-добре да седи в Б-я да вземе Бг паспорт и да играе за националния отбор,поне ще вдигне класата му.

Rezors
12.10.2014 14:15

Да бе,позна Мъри*joking*

tagen
12.10.2014 20:06

дадат ли 1 мил евра е техен *lol* и да искаш и да не искаш *lol*