Купа на България - жребий за четвъртфиналите

12:40
Купа на България - жребий за четвъртфиналите
С определяне четвъртфиналните двойки от турнира за купата на България можем да затворим 2007-ма година . След като преди броени дни завърши полусезона в родните "А" и "Б" групи на ниво професионален футбол , то днес в комплекса на Мото - Пфое в Младост станаха ясни и четирите двойки , които ще определят полуфиналистите в този турнир .
/>
/> Безспорно най-голям интерес представлява двубоя между ловешкия Литекс и настоящия шампион Левски < /strong> . Сините вече загубиха на стадиона в Ловеч за първенството . Новият старши треньор на оранжевите , Миодраг Йешич има над какво да работи , за да вземе реванш от отбора на сините , макар и не с любимия му червен тим .
/>
/> Останалите двойки са Локомотив София - Ботев Пловдив , Калиакра Каварна - Локомотив Пловдив и Черно Море - Пирин Благоевград .
/>
/> Софийското Локо не би трябвало да срещне проблем с обезверените "канарчета" и вероятно играчите на отбора мислят за следващия си съперник . Все пак зимната пауза , може да доведе до раздвижване на трансферния пазар при пловдивчани и те да окажат отпор на своите домакини .
/>
/> Калиакра е единственият представител на "Б" групите < /strong> и домакинството му на Локомотив Плд ще се превърне в празник за града . Освен това при пределна концентрация от страна на футболистите водени от "шоумена"  Вили Вуцов  не би било чудно да станем свидетели на сензация .
/>
/> Последната двойка среща два отбора , които ще посрещнат Нова година с различно настроение . Очакванията от "моряците" за един силен полусезон не се оправдаха и те ще зимуват на незавидна за тях позиция с надеждата 2008-ма да бъде по-успешна за всички в отбора . "Благоевградските орлета"  до един момент дори бяха лидери в първенството , а игрите , които демонстрираха срещу отборите на ЦСКА , Левски , Литекс и Локо Сф подсказаха , че в клуба се работи изключително правилно и резултатите не са случайни .
/>
/> Нова година - нов късмет , дано тя да бъде далеч по-добра както за клубовете ни , така и за националната ни гарнитура! < /strong>

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

monsej
06.01.2008 16:08

Хубаво е, че обичате ЦСКА. То все някой трябва да ги обича. Но защо пишете тук, след като ЦСКА не участва в този турнир тази година?