Лудогорец вади €З млн за двама от Динамо Букурещ

11:11
Лудогорец вади €З млн за двама от Динамо Букурещ
Лудогорец може да вземе двама футболисти от Румъния по време на зимната пауза. През миналата седмица българският шампион иска звездата на Динамо Букурещ Козмин Матей. Вчера румънският печат потвърди това, информира "7 дни спорт".

Според медиите в северната ни съседка тимът от Разград е харесал още един футболист на Динамо. Става въпрос за офанзивния полузащитник Валентин Лазар. Според Sport.ro разградчани са готови да броят 3 млн. евро, за да вземат двамата най-силни футболисти на Кучетата от Букурещ, от началото на сезона.

Двамата са препоръчани на шефовете на Лудогорец от Козмин Моци. Бившият играч на Динамо е бил попитан за добри играчи от румънското първенство. Наскоро Лазар и Матей са били гледани в мача на своя тим срещу Крайова. Двубоят се игра на 5 октомври в Букурещ и завърши 1:1. Матей и Лазар пък записаха по 90 минути. Валентин Лазар е на 25 години и е капитан на Динамо. Той играе като ляв полузащитник. Той има 10 гола в първенството с 2 гола и 2 асистенции. Козмин Матей е на 23 години и действа като дясно крило или офанзивен халф и има на сметката си 3 гола и 1 асистенция.

"Динамо има много интересни играчи, които смятам, че могат да се подвизават на много високо ниво в европейските турнири. Харесвам много футболисти от сегашния отбор на Динамо", коментира Козмин Моци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alexis_Sanchez
15.10.2014 00:49

Обърнете се към испанското първенство и холандското, там са най-големите таланти ! Един добър дефанзивен халф също е нужен, че тоя Дяков е под сяква критика, заместник на Луму и крило, и тоя Дерменджиев да продава Александров и Абало щото са трагедия

terryjohn261394
14.10.2014 20:17

Гледал съм мачове на Динамо и тия двамата не са лоши. Като цяло Динамо имаха и все още имат класни играчи но в последните 2-3 години са в финансова криза и разпродават много яко. За доказателство мога да ви изброя някой от играчите продадени за "жълти стотинки" в последните няколко години : Драгош Григоре, Кристеан Балградеан, Лаурентио Руш, Мариус Йоница, Пепе Диаките, Джордже Тукудеан,
Сърджан Лукин, Алесандро Куртеан, Константин Ница, Никулае Мусат, Андрей Кристеа, Йонел Данкулеску
та дори и КОЗМИН МОЦИ. Това си е един цял отбор.

ReliableLive
14.10.2014 17:44

Гледах им клипчета и мога да кажа,че са добри играчи,от които Лудогорец ще има полза.Нека бъдат взети,но Лудогорец и да се огледа за така нужните централен защитник и нападател или да пробва да преквалифицира Марселиньо като нападател,зашото с Безяк и Хамза просто не става..

kros4o
14.10.2014 16:45

Вземайте чуждите играчи, щото от 7млн в България няма деца които да тренирате.

Rezors
14.10.2014 15:29

"Той играе като ляв полузащитник. Той има 10 гола в първенството с 2 гола и 2 асистенции. "
Нокаут...