Трансферен часовник (5 юли)

10:26
Трансферен часовник (5 юли)
С отварянето на трансферния прозорец, което официално ще се случи на 1 юли, отборите по цял свят започват да окомплектоват своите състави за новия сезон.

Трансферите на играчи и всички съпровождащи ги спекулации винаги са предизвиквали огромен интерес. За целта, ние ще ви представяме най-интересните трансферни новини всеки ден в секцията "Трансферен часовник". Начинанието ни има за цел да сте по-добре информирани относно случващото се на трансферния пазар в горещите летни дни.

Ще се радваме, ако и вие споделите вашите мнения около случващото се на футболния пазар.



20:28 часа: От италианския гранд Милан са готови да направят оферта от 20 милиона паунда плюс Матьо Фламини за нападателя на лондонския Арсенал Емануел Адебайор.


20:12 часа: Карлос Тевес ще бъде футболист на Манчестър Сити до седмица, съобщи мениджърът на "гражданите" Марк Хюз.


19:59 часа: Английският Тотнъм е готов да извади 14 милиона евро, за да се сдобият с нападателя на Алтетико Билбао Фернандо Йоренте.


19:36 часа: Нападателят на холандския Рода Секу Сисе премина във Фейенорд, съобщава Ройтерс. Трансферната сума на сделката е 3,5 милиона евро, като играчът е подписал контракт за пет години.


19:07 часа: Виляреал и Атлетико Мадрид са кандидати за подписа на Луиш Нани от Манчестър Юнайтед.


18:51 часа: Звездата на ЦСКА Москва Юри Жирков до броени часове ще стане футболист на Челси. В късния следобед днес 25-годишният руски национал отлетя за Лондон, където ще премине медицински прегледи и ще сложи подписа си под договор с клуба на Роман Абрамович.


18:17 часа: Златан Ибрахимович и Майкон остават в Интер, съобщи техният агент Мино Райола.


18:05 часа: Хамбургер привлече холандския нападател Елиеро Елиа от Твенте с договор за 5 години, съобщиха от германския футболен клуб.


17:48 часа: Реал Мадрид ще предложи нападателя Негредо и 22 милиона паунда за халфа на Ливърпул Шаби Алонсо.


17:32 часа: Франческо Тоти ще остане в Рома още поне 5 години, съобщи самият футболист.


17:10 часа: Преговорите между Интер и нападателя на Твенте Марко Арнутович стигнаха до задънена улица, след като холандският тим отказа да пусне играча си под наем при "нерадзурите".


16:47 часа: Голмайсторът на Барселона Самуел Ето\'о е готов да прежали 25% от заплатата си, за да премине в Манчестър Юнайтед.


16:29 часа: След година и половина в израелския Апоел Тел Авив, Елин Топузаков се завърна в Левски. Защитникът се разбра с шампионите и подписа двугодишен договор, като още този следобед ще започне подготовка със "сините".


16:07 часа: Барселона ще извади неустоима оферта за футболистите на Валенсия Давид Вия и Хуан Мата. Според "Ел Мундо Депортиво", шефовете на европейския клубен шампион са приготвили 55 милиона евро за двамата испански национали.


15:44 часа: Челси ще опита да вземе един от ненужните футболисти в Реал Мадрид – Уесли Снайдер.


15:04 часа: Агентът на Луиш Фабиано разкри, че клиентът му има огромното желание да напусне испанския клуб и да премине в Милан.


14:39 часа: Атлетико Мадрид е започнал преговори за привличане на нападателя на Ланус Едуардо Салвиа. 19-годишният стрелец може да премине при "дюшекчиите" за сумата от 15 милиона евро.


14:13 часа: Ливърпул отново ще опита да вземе Давид Силва от Валенсия, ако трансферът на Шаби Алонсо в Реал Мадрид стане факт.


13:49 часа: Бившият нападател на Лион и Тулуза Браян Бергуну най-вероятно ще продължи кариерата си в турския Кайсериспор.


13:36 часа: Франк Рибери продължава да е свързван с трансфер в Реал Мадрид, а наставникът на Байерн Мюнхен Луис Ван Гаал не отхвърли възможността националът на Франция да премине в "белия балет".


13:14 часа: Ръководството на Аякс започна преговори с американския защитник Огучи Ониеву. Интерес към американският национал проявяват още италианските Парма, Палермо и Дженоа.


12:48 часа: Нападателят на Сиена Масимо Макароне разкри, че е получил оферта от богат клуб, но е избрал да остане в сегашния си тим.


12:15 часа: Интер и Челси продължават преговорите за трансферите на Деко и Рикардо Карвальо при "нерадзурите". Според информациите "сините" са поставили цена 14 милиона евро за Деко и Карвальо, но тази сума се оказала твърде висока за италианците.


12:01 часа: Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е отказал да пусне нападетеля Клаас Ян Хунтелаар под наем в Милан за един сезон, твърди "Гадзета дело спорт".


11:38 часа: Пари Сент Жермен взе капитана на Лориен Кристоф Жале. 25-годишният бранител подписа 2-годишен договор, а бившият му тим ще получи около 3 милиона евро.


11:09 часа: Барселона и Рафаел Маркес все още не могат да постигнат споразумение за новия договор на мексиканеца и опасността той да напусне "Камп Ноу" е съвсем реална.


10:43 часа: 50 милиона евро е сумата, която може да изкуши Ливърпул и "мърсисайдци" да пуснат Хавиер Масчерано в Барселона. Бюджетът на европейския клубен шампион обаче е ограничен и шефовете на испанският гранд в никакъв случай няма да извадят толкова сериозна сума за халфа.


10:27 часа: Александър Хлеб вероятно ще бъде футболист на Барселона и през следващия сезон, пише "Ел Мундо Депортиво".


10:20 часа: Спряганият за трансфер в Члеси халф на Милан Андреа Пирло предпочита да подпише с друг тим, за когото също се говори, че иска да го има в състава си – Атлетико Мадрид.


10:12 часа: Холандският нападател на Реал Мадрид Клаас Ян Хунтелаар продължава да бъда свързван с трансфер в Милан.


09:51 часа: Отборът на Благой Георгиев и Валентин Илиев Терек Грозни е отправил оферта от 2 милиона евро за нападателя на Динамо Букурещ Мариус Никулае.


09:37 часа: Войводина Нови Сад привлече бившият камерунски национал Ригоберт Сонг. Той е второто ново попълнение в тима след румънеца Алин Стойка.


08:43 часа: Капитанът на босненския национален отбор Емир Спахич премина в отбора на Монпелие. За последно футболистът игра за тима на Локомотив Москва.


08:11 часа: Кристиян Панучи може да продължи кариерата си в Дженоа. Бившият защитник на Рома в момента е свободен агент, след като договорът му с "вълците" изтече.


07:30 часа:  Фиорентина привлече защитника на Торино Чезаре Натали. Срокът на договора и трансферната цена обаче не се съобщават.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация