Красимир Балъков поема националния отбор

10:06
Красимир Балъков поема националния отбор
Красимир Балъков ще е новият национален се­лекционер, съобщава „24 ча­са". Вече е направена връзка с треньора на „ Литекс", а дните на Любослав Пенев са преброени.

Повечето от членовете на изпълкома били недо­волни от работата на на­ционалните треньори, ка­то се подчертава, че въ­преки промените нямаме никакво подобряване в класирането.

Предишните евроквалификации завършихме на четвърто място с Лотар Матеус, като цикъ­лът бе завършен от Ми­хаил Мадански.

В световните под ръко­водството на Любослав Пенев отново останахме четвърти, но до последно имахме някакви шансове поне за плейоф.

Сега след началото на новите евроквалификации отново се закотвихме на четвъртото място след двете последовател­ни загуби от Хърватия и Норвегия. За скандинавците това бе първи успех в официален мач срещу България.

Интересното е, че Лю­бо Пенев стана национа­лен селекционер също от „Литекс".

Имало малка вероят­ност да бъде поканен и Стойчо Стоев, който бе уволнен от шампиона „Лудогорец".

„Не е приятно да загу­бим две срещи поред, но не нападайте момчета­та. Пазете ги, защото ня­маме кой знае какъв из­бор. Истината е, че ня­маме кой знае каква кла­са. Моята работа е да съ­здам условия на отбора. Ние имаме отлични та­кива, те са като на гер­манския национален отбор. Факт е, че звездите в отбора не са във фор­ма. Всички имат жела­ние, но не са във форма", заяви президентът на БФС Борислав Михайлов при завръщането на отбора вчера. реньора. Ще направим изпълком и там колегите ще си кажат мнението. Има и отговорник за националните отбори, аз не мога да върша всичко", допълни той.

Точно в изпълкома ве­че има тотално нагодувание срещу Любослав Пе­нев, който правел какво­то си иска.

Националният селек­ционер придобил прека­лено много власт и това не се нравело на управниците. Той стоял зад увол­нението на Александър Димитров в юношеския национален отбор и смя­ната му с Методи Деянов. Отделно пращал на раз­носки на БФС свои прия­тели като разузнавачи, като с тези мисии били на­товарвани Светослав Пе­тров и Христо Янев.

„Защо правихме кон­курс за юношеския на­ционален отбор само преди няколко месеца, за да сменим селекционера малко преди европейско­то. Просто преливаме от пусто в празно", категоричен е един от членовете на изпълкома.

Отделно имало и брожение около екипа на Любо, като на мушката били помощниците му Радослав Здравков и Давид Родригес. Той обаче бил категорично зад тях и не давал и дума да става за някаква промяна.

Гриша Ганчев бил готов да пусне Красимир Балъков в националния отбор, след като в момента "Литекс" не показва сериозни резултати. В Ловеч вече имали вариант за треньор - Светослав Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

djd2
16.10.2014 08:51

Любо не е тактик, старши треньорът не се занимава с тактика. Той е началник и взема решения. Има си помощник треньор по тактиката, както има за физ. подготовка, за вратарите и т.н.
В случая с Любо по тактиката той се съветва с Ради Здравков.

Според мен Любо трябва да остане треньор още няколко години. През това време Мето Деянов да натрупа опит и знания при младежите и когато те станат готови за мъжкия отбор, да си дойде като треньор заедно с отбора.
Чужденец не става за тази работа.

MiTaKa_D
15.10.2014 20:30

Ако Ицата примерно стане треньор на България ще спре тока на перукан.

golemiq_geshan
15.10.2014 22:43

Кви глупости говорите бе къв треньор е Стоичков , не се излагайте ....

Big_Ivan017
15.10.2014 20:38

Мен ако питаш, точно заради това не е той треньор... *sad*

Gonzalo
15.10.2014 20:22

Треньори все ще се намерят, дали ще се казва Ст.Стоев,Ил.Илиев а защо не и Херо и т.н.....всеки би работил от сърце. Любо също дава всичко от себе си поне според мен....проблема е в футболистите особенно в тъй наречените ни титуляри. Никаво желание за игра, а за победа да не говорим.Не се видях хъс,сърце,раздаване до край в нито една от трите квалификации-две напълно заслужени загуби и една абсолютно случайна победа над Азъйберджан, ако някой е видал в този мач отбор който е превъзхождал суперотбора на домакините то е било от еуфорията от победния ни гол.НЯМА ПЪРВЕНСТВО-НЯМА И ФУТБОЛИСТИ това е жалката действителност в България.

Big_Ivan017
15.10.2014 19:51

Как може тоя да назначат.... според мен в периода от 2001-2014 най-добър мениджър ни е точно Пената... да вярно е че с Пламен Марков поне играхме на европейското 2004та, но там имахме само 1 гол и то от дузпа... според мен трябваше да се даде повече време на Пенев!

Amador
15.10.2014 19:44

Реално погледнато от 2004 до сега националния отбор си на едно и също дередже, последния успех го постигнахме със Христо Стоичков, така че който и да дойде сега ще все същата.

golemiq_geshan
15.10.2014 20:39

Съгласен съм напълно , като изобщо не изключвам освен тия дето си споменал и Пламен Марков , абсолютно всички те са по - добри тактици от чичовото , тва е че нямат неговия авторитет и ще им се бъркат много сериозно в работата , докато на Пенев сега му е доста по - широко около шията

fred_duffy
15.10.2014 20:02

Стоичков имаше уникални играчи и се осра. Супата е същата пръдня - вдига шум,мирише но без съществен резултат Балъков е уникален мошеник и некадърник. Треньорите ,които имат ЗАПИСАНИ успехи (но не в чалготеките) - Стоев ,Петев,Илиев.Какво повече да искаме? А,да,искаме Перуката да отива в санаториума за алкохолици

ForgiveN
15.10.2014 19:10

По-добре Христо Стоичков или Ивайло Петев!

IvanIR
15.10.2014 18:52

Абе кво да кажа?.....Трябва освежаване.....Любо пусна Ники Михайлов да направи мили очи *lol*...ама и тва не помогна ....Тая заплатка от 50 000лв. ли са повече ли са така изпуска ли се? *wink* .....Както с Лудогорец.....получи се зацикляне и Домусчиев смени Стойчо...*wink*...нов, нов, и пак нов *lol*....във футбола това е формулата. Нещата като не вървят сменя се треньора.....лошото в тая цялата работа обаче е , че ше пропуснеме Евро 2016 *scared*....Това е....толкова си можеме.....*smile*

Turnoveca
15.10.2014 18:51

Поредната "мозъчна" пръдня на БФС... Дори Пенев да е виновен за всичко, точно Балъков ли е правилният избор?!? Не мисля. Ама тия празноглавци от БФС други интереси имат, да не мислите, че им пука за футбола в България?

Garrincha
15.10.2014 17:38

И дядо Боже да слезе и да поеме националния , от тия сладурани футболисти няма да стане !

golemiq_geshan
15.10.2014 17:24

Проблема си е баш в треньора ! Пенев може да е мотиватор и всичко , но в никакъв случай не е тактик ... Миналите квалификации като се отървахме на косъм в гостуването на Дания всеки обвини съдията , че е дал дузпа на датчаните и с това си измихме ръцете , а никой не осъзна колко слабо играхме и как още първото полувреме Дания можеше да води с 4-0 ! След това и домакинството на Чехия , които бяха разглобени от сякъде тогава и представляваха пълна сбърщина некадърници отново нищо , този път заслужена загуба и пак никой не си отвори очите за истинския проблем - В НАШАТА ИГРА ! Само не ми казвайте , че Норвегия има по - добри футболисти от нас , а това че не са във форма е просто смешно , при положение , че сме още началото на сезона , а те не са били резерви в отборите си 4-5 месеца да кажеш са изгубили всякакъв ритъм , още повече , че с тях се води подготовка с националния вече 1 месец и се изигра вече 3-тия двубой , колко време им трябва да навлязат във форма ??? Просто този , който трябва да ги накара да играят , явно вече не може и решението е едно , за съжаление обаче точно Балъков не е човека за този момент , трябва някой , който да дойде с успехи и да му се има доверие

Pechenqgata
15.10.2014 18:13

Посочи някой като знаеш толкова?

hett6422
15.10.2014 17:11

с тия куци коне,и татко Карло да дойде,все тая!!!

Tauros
15.10.2014 17:03

НЕ пипайте Любо !! Нека изкара цикъла,пък тогава да се вадят заключения !!

nasko_iliev54
15.10.2014 16:30

Ха ха ха още по зре от трън че на глог Човек който няма и една титла като треньор а има сомо отпадащи отбори с него Където е отишъл се е осирал Той с Литекс не може да си направи състав и виждаме какви грешки прави а пък с националния ще е пълна скръб Поне тук няма отпадащи

terryjohn261394
15.10.2014 16:28

Ако ще се правят някакви промени то трябва да се започне от БФС. Борислав Михайлов да се разкара от там а след това Лечков. Забелязал съм че отборът започна да се дъни така от както избраха "Перуката" за президент. Преди това горе долу се оправяхме. А това че играчите ни нямат класа са пълни глупости. Виждате в този квалификационен цикъл има отбори с по-скапани играчи от нашите но се представят много по-добре. Това значи че ни куца нещо в управлението а не в играчите. А за решенията на Любо Пенев да пуска Апостол Попов и Ники Михайлов просто нямам думи. Попов си е природно бездарен. "Малката Перука" като цяло не е лош вратар ама от една година не е стъпвал в игра. Ако преценят да сменят Любо дано назначат Стойчо Стоев че Балъков нещо не ми вдъхва доверие.

fred_duffy
15.10.2014 15:39

айхахах, какъв "Пророк" се оказах.Всъщност въобще не е трудно да разгадаеш схемите на Пияндето с Перука.
Гришата Ганчев тъкмо търсеше как да се оттърве от некадърника Балъков,който се провали навсякъде където беше треньор (той беше извикан в Латекса да помогне с трансферите на Бодуров и Симеон Славчев и това го знаят всички), и хоп - Перукан пак ще му направи услуга.
За съжаление всичко ще е за сметка на националния отбор и неговото представяне..........

greenhool
15.10.2014 15:41

Именно*wink* + това сега малкото Перуци пак ще е гарантиран титуляр,но този път дано си вземе помощник да му вади топките от мрежата,че и в това е ялов..

torbalan421
15.10.2014 15:29

НАЙ-НАКРАЯ ВСИЧКИ СЕ УВЕРИХМЕ, ЧЕ ЛЮБО ПЕНЕВ НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР, АМА ТРЯБВАШЕ ДА ПРОПУСНЕМ ДВЕ КВАЛИФИКАЦИИ . ТРЕНЬОРА ТРЯБВА ДА ИМА КОНЦЕПЦИЯ КАК ТРЯБВА ДА ПРОТЕЧЕ ЕДИН МАЧ, С КАКВО И С КОГО НЕ САМО ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ , НО И КАК ДА СПЕЧЕЛИ МАЧА, А НЕ СЛЕД ВСЕКИ МАЧ ДА СЕ ОПРАВДАВА И МЪНКА...

dobrinko
15.10.2014 15:16

аз си мисля, че Илиан Илиев ще бъде супер, ако го оставят да работи, без да му се месят. Той взе купата с БЕРОЕ само с БЪЛГАРИ, той играе на контра атака и защитно. Да не се залъгваме ние не сме сила, можем да рушим играта, така че... ИЛИАН ИЛИЕВ или някой с подобен стил на игра...

Rezors
15.10.2014 15:01

Леле майкооо...*cry**cry**cry* Ако точно тоя го назначат отново ще се върнем на онова равнище с по 300 фена на стадиона и с нулева гледаемост!Точно Краси Балъка,които няма за 15 години един успех като треньор да ми го сложат на поста НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР е по-тъпо и от това да направиш магаре президент!
И проблема не е нито в Пенев,нито в играчите,а в нас!!!!Не може,че при положение,в което няма развитие на бази,на ДЮШ,като цяло на българския спорт да искаме да играем финали на Европейски и Световни!Тука има хора с очаквания,които и футболна сила не може да оправдае!За т'ва сме на това дереже,не може при първата спънка да има тотален отлив на подкрепа,та даже и се превръща в обиди и искане на оставки!Все пак има още 7 мача!Аз вярвам в Пенев и играчите и накрая ще видите,че няма да сме четвърти!*smile**wink*

greenhool
15.10.2014 14:28

Сложете Стойчо Стоев ве баламурници!!!!

sksw
15.10.2014 13:52

Любо Пенев не е виновен за играта на България. Просто явно има натиск от някъде и той неможе да прави това което трябва да прави. Иначе нямам обяснение, как може да пусне този дървар Михайлов на вратата. За мен Балъков няма да се справи изобщо с това начинание. Все пак имаме една победа срещу Азербайджан, за малко ако не бе автогола можехме да вземем точка и от Хърватска и се издънихме само срещу Норвегия, но мога да добавя тук че Михайлов спомогна за това. Друг вратар щеше да да спаси поне единия от головете, особено първия който бе чисто вратарски. Стоя, стоя и чака и накрая се сети да излезе и онзи го мина като малка гара. Така че и тук можехме да вземем точката. На фона на това и че предстоят доста мачове още, мисля че махането на Любо Пенев е грешка. Той е доказал в предни квалификации, че знае как да накара отбора да играе.

doctorMashinkov
15.10.2014 13:29

Не е виновен улавото чичово пеневче,а тия дет го слагат да опита още един пат.Досега не е показал че става за трениор,с изключение на Литекс но там играта е друга.

scouser_pool
15.10.2014 13:21

Колкото за Балъков , много слабо да застане начело- няма тренерски качества и ще се повтори историята с Матеус. Отбора върви добре в момента ,и Пенев има основна заслуга , и той прави грешки ама нормално , не е световна класа наставник , признава си ги и поема отговорност , в повечето случаи ги коригира.Трябва да се опитваме да го задържим колкото се може по-дълго , не да го гоним , все още имаме добър шанс да спечелим място на бараж , има доста мачове да се изиграят пък ако не стане , не стане , истината е , че ни се падат тежки групи 2 пъти поред , а събираме добър брой точки , което мен ме удовлетворява.Остава да се интегрират младите играчи и да се опитаме да вземем точка или 2 от Хърватия,Италия. Максимум точки от Норвегия,Азерите и Малта са постижими , въпреки че не вярвам , но ако си върнем подредената игра от преди 1 година е напълно възможно

RoSKo0o0
15.10.2014 12:04

Проблемът не е в треньора, нито в играчите, А ВЪВ ВАС! Вие имате някакви очаквания, които не са ни присъщи. Не сме голяма футболна нация, не развиваме футбола си. Никога не сме били. Това, че сме се класирали 4-ти веднъж за 100 години не означава, че сме над средното европейско ниво! Всяка страна си е имала силно поколение и да наричате точно Норвегия анонимници, а да приемате нас за някакво "страшилище" е смешно! Ние сме от страните, които могат само да се радват, че отборът им се бори за място на голям форум, а не след всяка загуба и то от отбори като Хърватия и Норвегия да казваме УЖАС, оставка... бездушници и прочие. Ако падаме от Малта и т.н. - приемам, тогава може да кажете нещо, но в момента... Аз лично гледам мач за мач, приемам тежко загубите, но и не обиждам наляво-надясно. Погледнете се себе си... и към вас, предполага, хората имат високи очаквания, но оправдавате ли ги? - Бас ловя, че не... поне 90% от тук не ги оправдавате. Но то не е само тук проблемът... този проблем го има във волейбола, явно не търпим да имаме криза 2-3 години, в тениса... от нищото Димитров направо нещо и пак го плюете, когато отпадне по-рано... жалка картинка... за клубните отбори пък да не говорим... анонимници ще викаме на Сараево, Трнава, Зимбру... ми че Левски и ЦСКА какво? Не са ли анонимници... и двата отбора са в един кюп.

sksw
15.10.2014 13:56

Може да не сме велика футболна нация, но имаме много талантливи играчи. Проблема е, че в България винаги е било и продължава да бъде едно и също положението и тренери и играчи са поставяни под натиск от някой си. Хората които са начело на националния, футболистите и всички не са случайни или заради таланта им, а са таткови синчета или имена. Ако сложим най-талантливите ни играчи и един добър тренер, ще видите че изобщо не сме толкова зле. Ето сега отново се залага на имена. Щял да дойде Балъков. Защо да дойде той, защото е Балъков ли ? Не разбраха ли всички, че едно е да си добър футболист и съвсем различно е да си добър тренер. Това че Балъков е бил горе долу добър играч, не го прави добър тренер. Видяхме Стоичков как се изложи, сега ще видим и Балъков. Мисля че виждате Лудогорец с двама до преди това безизвестни тренери, какво правят нали ? Защо не вземат бившия тренер на Лудогорец Стоев, а ще вземат Балъков ? Ето заради тези неща страда родния ни футбол. Защото всичко е мафия и се разчита само на таткови синчета и на имена, а не на качества.

Amateur2014
15.10.2014 13:51

Много, ама МНОГО точен коментар! Поздравления за него! Изцяло се припокрива с моето виждане относно сегашната ситуация! Много обичаме българите да се превъзхваляваме и от там идват проблемите! Медиите и те като започнат - "Лъвовете схрускаха тези"! "Лъвовете отиват да изядат Италия", "Лъвовете това", "Лъвовете онова".... Все едни високопарни заглавия, очаквания, прогнози - ще каже човек, че сме топ-футболна сила! А и българският народ какъвто е лековерен и хайде веднага да се надъхваме! Но като ни нашарят г*зовете и после си викаме: "Ейййй, защо така стана"! Ами ще стане - като народа е масово откъснат от реалността така ще става и ще се чудим! А не може да се разбере, че просто не сме футболна сила бе! Голяма работа! Колко много държави не са футболни сили, но пък се гордеят с други спортове!? Вместо всичките тези десетки и стотици хиляди, че и милиони евро да се наливат в бездушните чалгаджии по дискотеките и някакви играчи от долните дивизии на Африка и Латинска Америка да се разхождат по терена, я да поосъвременят малко базите за художествена гимнастика!? Ние и сега сме силни, а с отварянето на още школи и по-добро заплащане на примите не ми се мисли! Да се инвестира и в леката атлетика! И в бокса! И в щангите! И най-вече - във волейбола! Да върнат всички български играчи, пръснати къде ли не из Европа и да вдигнат нивото на местният клубен волейбол и, от там, и на националният! С тези пари, които се наливат във футбола, преспокойно може да се "захранят" горе-изброените спортове и да ни носят радости и трофеи участниците! Но не - насила ще се правим на футбалери!

scouser_pool
15.10.2014 13:13

Напълно съгласен.Не разбирам какво толкова е станало , бихме Азерите и паднахме от Хърватия напълно според очакванията , Норвегия са на нашето ниво , не ни тръгна играта и ни биха като гост , 3,4 точки от тея мачове са според възможностите ни.Откакто Пенев застана начело поне станахме конкурентни , записахме добри резултати срещу отбори като Чехия,Дания,Италия,Холандия(приятелски мач),Армения-все отбори с по-добри играчи от нас.Нормално е някои мачове да не ни се получават нещата , не можем да поддържаме постоянно ниво като големите футболни нации , които също бъркат .Феновете и българските зрители са най-големия проблем , просто се иска малко повече подкрепа , разбирам да има критика или да се анализира къде сме сбъркали , ама то само хейт и помия се излива след всяка загуба , поне да бяхме паднали от Азербайджан или Малта , да се сърдим пък то по-добри от нас отбори ни победиха чисто и просто

Salient
15.10.2014 13:01

Склонен съм да се съглася с мнението ти, но точно това 4-то място от 94 трябваше да е отправна точка за футбола ни, да се качим на едно по-високо ниво, но се случи точно обратното. Това беше една кулминация, след която безвъзвратно търпим упадък. Ще дам и пример. Холандците до 70-те са абсолютни анонимници във футбола. Тогава започва и епохата на легендарния Аякс и тоталния футбол, играят 2 финала на световни и въпреки че ги губят остават в историята. Но оттогава винаги поддържат едно високо ниво на националния отбор, въпреки че клубния им футбол е далеч от това, което беше. Та мисълта ми е, че ние имахме своя шанс да затвърдим тези резултати от 94, но го изпуснахме и сега се "наслаждаваме" на посредствен футбол и антирекорди. Все пак да се изкажа и по темата: Балъков никога не е показал, че разполага с някакъв треньорски потенциал, не вярвам, че ще го направи, ако поеме националния.

bacardy_breezer
15.10.2014 11:20

Хахахах е не, просто съм безмълвен.... Това е ТОТАЛНА ГЛУПОСТ, но нищо вече не ме учудва в тая държава. Пенев е най-добрия вариант за селекционер в момента !!! С тия играчи - толкова, не е проблема в треньора ! И САФ да дойде пак няма да може да класира тия бездушници на СП или ЕП ! Погледнете отбори като Исландия и Северна Ирландия. Къде бяха тези отбори до преди 5-10 години ? Бяха на нивото на Люксембург, Кипър и Малта, а сега по всичко личи ще играят на ЕВРОПЕЙСКО. Исландия мачка 3:0 Турция, 2:0 Холандия, а Северна Ирландия бие като гост първо Унгария, после и Гърция. И двата отбора имат пълен актив от 9 точки след 3 мача, Исландия НЯМА ДОПУСНАТ ГОЛ, а Северна Ирландия е допуснала само 1 !!!!! Ето от тези малки държави трябва да взимаме пример, защото докато те се развиват, ние затъваме !

GrandeBarca
15.10.2014 16:23

Ако в 1вия кръг питаш играчите на Сев.Ирландия какви са им целите..сигурно щяха да са възможно най-добра игра и битка за поне 4то място в групата...е те са лидери..и съм сигурен,че на 90% ще са в ТОП 3..ние тръгнахме с голямата кошница...3то място било сигурно..ще ли сме да се борим за 2ро...а сега изглежда шансовете за трето не са големи.

sksw
15.10.2014 13:59

Именно това казвам и аз в предния си пост. България има много талантливи играчи, просто някой от тях немогат да попаднат в състава защото там е пълно с момченцата на тати и някакви прехвалени имена. Ако се промени политиката която се води вече незнам колко години и се съберат наистина талантливи играчи и един добър тренер било то Любо или някой друг, то нещата ще се получат.

Turek
15.10.2014 11:40

Изобщо не искам да се заяждам но с какво Пенев е показал, че най-добрият вариант за селекционер. Предните квалификации направихме в началото една измъчена победа и няколко равенства на "ура" и толкова. Дойдоха решителните мачове и "спукахме гуми. В тези квалификации даже и "ура" нямаше в началото. Абсолютно безидейна игра в мачовете и липса на стил. В интервю след мача с Норвегия Георги Илиев си го каза "Ако треньора ни посочи къде грешим ще го коригираме".

Turek
15.10.2014 10:59

Поправям се в по предните квалификации се класирахме пети, а не четвърти. Ние сме на дъното на европейският футбол но все очакваме да победим всички противници.

cheman
15.10.2014 10:46

тва е безуемие дано не стане и най-накрая да се промени мисленето всички български шефове. За пример ще дам само треньорът на Дания, който беше повече от десетилетие начело. Освен това това са само 2 мача, има още цели 7, не смятам че 2 загуби са толкова болезнени...дано не се стигне до смяна, тъй като оценка за работа според мен се прави в края на дадена кампания

Turek
15.10.2014 10:45

Според мен Балъков досега не е показал някакви умения като треньор но пък такова развитие е изцяло в изгода на Литекс и Гриша Ганчев. Използваха връзките на Балъков за да продадат Бодуров и Славчев и сега елегантно го разкарват. Сигурно Ганчев е инициатора на тази идея. Като фен на националният отбор се надявам Балъков да ме опровергае и да покаже класа на този пост.

zlobar4o
15.10.2014 10:40

КОООООООООООООООООООООЙ ахахахаха ТЕЯ луди ли са тоя е по зле и от Пената ай ай ай не стига че играчите са ни като куци разчекнати КОНЕ ами са и тоя?!??!?! Тоя какви успехи има като тренъор има ли победа нещо стратегия в главата той опропасти черноморец и литекс. По добре Вили Вуцов по малкото зло. Сега и Балъков ще почне да ми вика Влади Гаджев апостол попов манолев и ивелин попов не знаят къде ходят, бодуров резерва миланов бил изморен ония пак георги илиев ауууу във ВТОРОДИВИЗИОННИЯ китайски отбор звезда На бас 200 лв, че ще бъдем 4ти в групата !!!

Turek
15.10.2014 10:51

В предните квалификации бяхме четвърти в групата, а за малко да се окажем и пети (да се чуди човек какво толкова му се радвахте на Пенев и отбора). В по предните квалификации май пак бяхме четвърти. То за нас вече четвъртото място си е успех, а третото мираж. На фона на фактите да се чуди човек откъде дойдоха тези свръхочаквания към националният ни отбор

oldmcz
15.10.2014 10:33

Отдавна чаках този момент ,Красимир Балъков да поеме волана ,обаче трябва да наблегне на имена на ,които им се играят ,такива каквито се борят без значение от резултата , такива каквито се представят отлично в клубните си отбори , такива каквито не им пука какви са откъде са ,такива каквито не ходят по дискотеките , наблегни КРАСИ и разгледай варианти от всички възможни отбори в България и виж кой се бори като ЛЪВ , имената не са важни!!! Във футбола няма имена трябва да имаш силен дух и сърце!!! Така излизат имена!!! УСПЕХ!!!

holigan4e
15.10.2014 10:28

Категорично против , но никой не ни пита за жалост. По - добре да беше Стойчо Стоев. Ако това стане факт със смяната на Пенев , може да забравим за всичко.

HeatAr29
15.10.2014 10:27

Балъков категорично не става за треньор,това е абсурдно просто,много по-добре би било да е Стойчо Стоев.

Tobleron
15.10.2014 10:14

Това ако е вярно е възмжно най-голямата глупост. Преди Пенев националния никога не е бил такъв добър колектив какъвто е сега ( въпреки слабите резлутати последните 2 мача). Личи си че Пенев има виждане за отбора, просто трябва да му дадът нужното време.

Chelsea86
15.10.2014 10:42

Извинявай, но слабите резултати не са в последните два мача. Още миналата кампания квалификации за световното от мача с Армения сме така. А като вземем предвид, че нито една контрола не се изигра за да се види що годе на какво ниво е отбора говори ясно, че има нужда от промени. Друг е въпроса, че Балъков не е подходящият избор за селекционер. Факт.