Сагата Александър Хлеб завърши

19:47
Сагата Александър Хлеб завърши
Отборът на Барселона постигна съгласие с Арсенал за привличането на беларуския национал Александър Хлеб и ще направи официално изявление по случая в следващите два дена.

Халфът на  "топчиите" изчакваше двата клуба да се споразумеят, след като той самият прие предложените му лични условия и ще лети до каталунската столица, за да премине медицински преглед.

Жоан Лапорта бе близо до сваляне от президентския пост при гласувания вот на недоверие и въпреки че все още е в клуба, то бизнесделата ще бъдат ръководени от неговия борд, а привличането на Хлеб е и техният първи трансфер.

Арсенал признаха, че няма да могат да задържат бившия халф на германския Щутгарт и бе въпрос на време той да напусне клуба това лято.

27-годишният играч е петото ново попълнение на Барса това лято и техен втори халф, след като вече си бяха осигурили услугите на Сейду Кейта от испанския Севиля през миналия месец.

Хлеб ще бъде първият беларусин, който ще играе за гранда от Каталуния и ще направи своя дебют за клуба по време на пътуването им в Шотландия срещу местния Хибърниан на 24-ти юли.

След като се очаква Роналдиньо да напусне "Камп Ноу" "синьо-червените" възнамеряват да укрепят левия фланг на техния отбор. Само след един сезон Хлеб ще се събере с доскорошния си съотборник от Арсенал Тиери Анри и остава да се види дали ще могат да си партнират по-добре, отколкото го правеха за бившия си отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bnick
09.07.2008 20:30

То и без това май не игра в доста мачове поради контузии, така че Арсенал играеха почти без него. В Барса край като с Анри

arsen
09.07.2008 20:22

Най-сетне.Да се маха.Писна ми от мотанията му.прав му път в барса.Като Анри...