Левски не успя да пречупи Калиакра

21:50
Левски не успя да пречупи Калиакра
Вицешампионите от Левски, които ще играят в Шампионската Лига на мястото на изхвърления ЦСКА изиграха своята втора контрола от предсезонната си подготовка, а техен съперник бе бившият състав на Вили Вуцов Калиакра Каварна.

При изключителен зрителски интерес премина двубоят, като и двата отбора успяха да отбележат по две попадения за крайното 2:2. Този резултат, макар и в началото на подготовката на "сините", трябва да подейства като сигнална лампа за играчи и ръководство, защото, ако днес противникът бе отбор от "Б" група, то следващият месец класата на отбора, който ще се изправи срещу тях в мач от 3-ти предварителен кръг на най-комерсиалния европейски турнир ще бъде далеч, далеч по-голяма.

Отборът на гостите, въпреки че излизаше на два пъти напред в резултата, не успя да се поздрави с пълен успех в края на срещата. Момчетата на Атанас Атанасов обаче заслужават поздравления за открития футбол, който демонстрираха, при това без видими притеснения срещу далеч по-именития си съперник.

Головете за Левски вкараха Георги Иванов в 51-та минута и новопривлеченият мароканец Рашид Тиберканин две минути преди края на редовното време. Следващата проверка на "сините"  е след три дни срещу Спортист Своге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
10.07.2008 21:49

С настоящия си отбор Цска не е достоен и за "А" група...

kavarnaliiche7o
10.07.2008 18:49

Левски не трябва да играят шампионска лига !!!!!! ЦСКА са много по достойни за шампионска лига !!!До колкото мача Калиакра си показа класата !!

pafata
10.07.2008 16:01

Хах, дано "пречупим" Вердер на 5 август

Huku
10.07.2008 10:40

На някои хора не им е ясно какво означава думата "КОНТРОЛА".
Заяждате се за глупости породени от един буквално приятелски мач.

neu
10.07.2008 06:48

Аз съм ЦСКА-р... защо всички гледате така сякаш Левски са слаби защото са направили реми с Калиакра, погледнете го от страната че Калиакра просто са на доста добро ниво, миналата година имах вазможност да ги гледам наживо и честно казано МОМЧЕТАТА ИГРАЯТ! Българският футбол замира