„Отбор на надеждата” загуби от домакина Чили

10:25
„Отбор на надеждата” загуби от домакина Чили
„Отбор на надеждата” загуби от домакина Чили и днес играе с Гърция и Намибия

„Отбор на надеждата” загуби с 1:9 от домакина Чили първия си мач от втората групова фаза на световното първенство по футбол за бездомни хора. Националите направиха опит да се надиграват с класния си съперник в първите минути на срещата, но не им достигнаха физика и самочувствие.

Същевременно чилийците изненадващо смениха тактическата си постройка за мача си с „Отбор на надеждата”. Единственото попадение за българския тим отбеляза Исус Чавдаров от старозагорския дом за деца лишени от родителска грижа „Мария Терезия”.

В другите два мача в нашата група Унгария победи Австрия с 3:2, а Намибия надигра Гърция със 7:4. В следващите два дни „Отбор на надеждата” трябва да играе срещу всеки от тези четири отбора.

Националите срещат днес от 18:00 часа българско време състава на Гърция, а в 21:40 часа ще се противопоставят на традиционния си съперник от последните две години Намибия.

През 2012 година в Мексико Сити африканците спечелиха след равенство в редовното време и изпълнение на дузпи, а миналата година в Познан българският тим надигра съперника си с 5:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация