Велев: Трябва да вземем чиста победа над Банско

10:21
Велев: Трябва да вземем чиста победа над Банско
Старши треньорът на Хасково Емил Велев заяви, че очаква чиста победа над Банско в първия осминафинал за Купата на България днес.

"Чака ни сериозен мач. Съперникът предоставя добра възможност за класиране на четвъртфинал, но има и реванш. За това утре (б.а. -днес) трябва да вземем чиста победа. Банско е стабилен отбор. Гледал съм им няколко мача. Играят прибрано. Разполагат и с опитни играчи като Любо Витанов и Боби Хазуров. Ще е трудно, нищо че са от Б група. Видяхте как Монтана отстрани ЦСКА. Изненади са възможни", каза Велев пред "Тема Спорт". Аут заради контузии са Крумов и Райнов.

Банско има сериозни кадрови проблеми. Наказани са Бенгюзов и Георги Ангелов. Георги Кременлиев е с травма. През май именно в Банско след победа с 0:2 настоящият последен в елита спечели виза за А група.

"Да говорим за реванш няма нужда. Миналото не може да се върне, а и всеки мач е сам за себе си. Сега пред нас стои един нов двубой, в който победата си остава цел. Искаме да продължим напред в турнира. Това е достатъчно да ни амбицира, още повече че ще можем да сверим часовника си с отбор в А група, а не да говорим за реванш, отмъщение или нещо друго. Освен това не отговаря на истината, че шампионатът е наш приоритет, защото за нас всички двубои са важни. Вярно е, че имаме кадрови проблеми, но в такива моменти Банско е доказал, че се обединява още повече" коментира изпълнителният директор на отбора от зимния ни курорт Йордан Баряков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация