Г-н Томов, няма ли още ликвидатори?!

16:02
Г-н Томов, няма ли още ликвидатори?!
Имам една питанка!
Що е то: "Ликвидатор, който се превръща в новатор?"
Не знаете?!
Добре, нека тогава тръгнем от всемирните закони на природата!

Всички мразим, ненавиждаме, страхуваме се от разрушението, от смъртта. В същото време обичаме, прекланяме се, благовеем пред новото, градивното, пред новопоявилото се, което ще продължи съзидателността на нашия свят, на космоса... Да, но за да се роди новото, трябва да се направи подготовката, тоест да се очисти старото. Как?! Като се разруши, естествено! Представете си, само ако ги нямаше разрушителните сили, щеше ли да има работно поле за градивните, за съзидателните. Например, ако ябълките не гниеха и не се разрушаваха, за времето откакто съществува света, имате ли идея колко грамадни планини от ябълки щяха да са в наличност. Ако я нямаше смъртта, сигурно щяхме да се разхождаме върху главите си на себеподобните си, поради липса на пространство.
Да, това е великият, естественият, точният принцип на природата – трябва да се унищожи старото, за да се предостави място на новото, дръзновеното.
Защо направих тази дълга увертюра?!

Ами, за да бъда разбран правилно, за онова, което искам да кажа.
Сега в ЦСКА се вихрят разрушителните сили, които морят и гонят скъпите, но мързеливи чужденци, разглезените нашенци, администраторите, които уреждат мачове, хващат съдии... След като "Българска армия" бъде почистена, разрушителните сили ще отстъпят на градивните, а с тях ще пристигнат морала, младите играчи, сред които най-вероятно ще са бъдещите Стоичков, Пенев, Костадинов, Стилян Петров, Мартин Петров...
Така, че в момент на тотален разпад на моралните ценности, на ЦСКА бе нужен ликвидатор от ранга на Сашо Томов, който без да иска, навярно и без да осъзнава, направи и върши дела, наистина много полезни за "армейския" клуб. Да, унищожителят Томов ликвидира култа към шоколадовите футболисти, които с нищо не превъзхождат нашите! Ликвидаторът Томов направи така, че ЦСКА да почне да се превръща в нормален клуб, в който световно неизвестните шоколадови герои, с трудно запомнящи се имена, да не взимат по 50 000 лева заплата, в момент, когато нашите родители, изградили безброй блага (предприятия, мостове, язовири, паркове, жилищни блокове, пътища), препитават с по 200 лева пенсия.

Необходимо е ЦСКА да изживее в мъка дните на промените, за да достигне до своя катарзис. А стане ли нормален клуб, с него ще се завърнат истинските, изстраданите, но невероятно сладките успехи, с които многобройните му почитатели ще се гордеят.

Така, че цесекари предусещате ли ползата от ликвидатора Томов?!
Дали пък шампионът ЦСКА няма да се окаже първия клуб, който ще проправи пътеката, по която ще тъпчат след това и останалите от "А" група, за да се очисти и целия ни футбол?!
Г-н Томов, няма ли още ликвидатори?!




\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

wolfy07
10.07.2008 20:54

Катаклизмите са нещо нормално и естествено!ЦСКА все пак е някакво име,макар и изкуственно създадено!Все ще се намери някой който да плати за името и да почне от нула.Но купените титли,откраднатите футболисти,и изкуствения имидж-винаги ще стои като петно на ПАРТИЙНИЯ ОТБОР НА БКП!!!

Sunway
10.07.2008 19:48

Е 20 години минаха от промяната, а промяна има ли няма ???? Докога ще чакаме той живота си мина .Говоря и за живота и за футбола, за всичко.Искам да попитам ДОКОГА ??? След 30-40 години ли, ами ние тогава ще сме стари вече.АЗ ИСКАМ СЕГА ДА ЖИВЕЯ, ДОКАТО СЪМ МЛАД И СЕГА ДА СЕ РАДВАМ НА МОЯ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТКЪМ УСПЕХИ( не е ЦСКА).Така че, уважаеми дами и господа замислете се над това, което написах.Господин Томов е един паразит, който гледа само себе си и не му пука за другите, за милионите привърженици на Цска.Любовта на хората е най-голямата благодарност, която може да получиш като човек,защото остава само спомена за тебе след време.В този ред на мисли бих искал да кажа, че НЕЗАВИСИМО от ситуацията в ЦСКА, трябва да продължите да се борите Цесекари.

dracula_88
10.07.2008 16:23

Авторът има право, че всяко нещо си има и "+", и "-". Дано тази година от младите момчета в тимовете да излязат поне няколко футболисти с перспективи за добра кариера. За жалост, офертите от Европа валят, а лошото е, че много често се допускат грешки при трансферите, като не се преценява точния момент.

pafata
10.07.2008 16:10

Уважавам това, че виждате и в най-голямата катастрофа нещо положително, но за съжаление живеем в България. 20 години чакаме промяна, но нещо тя не идва... Същото важи и за футбола и най-вече - за ЦСКА.