Чистка в Тотнъм

18:22
Чистка в Тотнъм
Селекционерът на Тотнъм Хуанде Рамос явно е решил да промени коренно облика на своя отбор, след като стана ясно, че е готов да се раздели с почти всички титуляри от предишния сезон, както и с част от резервите въпреки не особено лошия сезон за лондончани имайки предвид представянето им в Европа и спечелената Карлинг Къп на Албиона.

Според английския таблоид "Daily mail", с парите от продажбите испанецът възнамерява да привлече още няколко класни попълнения, с чиято помощ и тази на вече закупените футболисти да атакува местата даващи право на участие в Шампионската Лига догодина.

До момента на "Уайт Харт Лейн" бяха привлечени Лука Модрич (16.5 млн. паунда), Джовани дос Сантос (4.7млн. паунда), Джон Босток, който дойде от Кристъл Палас за 700 000 паунда и бразилският страж на холандския шампион ПСВ Айндховен - Еурелио Гомеш.

Нашият национал Димитър Бербатов е сред играчите, които бившият наставник на Севиля би желал да задържи, но ако от Манчестър Юнайтед или друг европейски колос предложат солидна оферта, то той ще бъде принуден да продаде своята звезда. Освен Митко в отбора за своя статут няма да се притесняват играчите Бен Оулнуик, Жилберто, Гарет Бейл, Аарън Ленън, Дидие Закора, Ледли Кинг, Асу-Екото, Алън Хътън, Джонатан Уудгейт и Джейми О\'Хара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация