ЦСКА сезира БФС срещу Венци Стефанов

18:25
ЦСКА сезира БФС срещу Венци Стефанов
ЦСКА София входира днес писмо до президента на Българския футболен съюз господин Борислав Михайлов, както и до съответните комисии в централата относно скандалното и непристойно поведение на член на Изпълкома и президент на Славия София господин Венцеслав Стефанов. Освен него клубът вече настоя писмено пред Спортно-техническата комисия на Българския футболен съюз за промяна на датата и часа за предстоящото домакинство на Лудогорец.

Вижте пълния текст на писмото до господин Борислав Михайлов:

"Уважаеми г-н Михайлов,

Поднасяйки своите почитания, ръководството на ПФК ЦСКА София се обръща към Вас, за да акцентира вниманието Ви върху поведението и действието на член на изпълнителния комитет на БФС.

Г-н Венцеслав Стефанов, в качеството си на президент на ПФК Славия София, нанесе публично, чрез средствата за масова информация, обиди към наш състезател по футбол, към член на УС на ПФК ЦСКА София, към самия клуб, както и не на последно място, към привържениците на нашия отбор (доказателства може да намерите във всички водещи печатни и електронни медии).

В поредица интервюта, същият затвърждаваше и дообогатяваше презрителните епитети, които прикрепяше към гореизброените. С тези обидни изказвания, г-н Стефанов внася напрежение в отношенията между двата клуба, както и във футболните среди като цяло. По този начин той подстрекава и състезателя на ПФК Славия София - г-н Георги Петков, който във времето след мача между двата отбора, му пригласяше в същия стил и тон.

ПФК ЦСКА София счита, че поведението на г-н Стефанов и неговата риторика спрямо нашия клуб, не за пръв път са непристойни и недопустими за член на Изпълкома на БФС. Смятаме, че е крайно наложително да вземете съответните мерки и да пресечете подобни прояви на лица, които са част от най-висшия орган на футболната ни централа.

Настояваме с настоящото писмо да бъдат сезирани - Изпълнителният комитет на БФС, Комисия по етика и феърплей към БФС, Спортно-техническата комисия на БФС, както и Дисциплинарната комисия на БФС.

Очакваме в най-кратки срокове становищата, както на Вас, така и на всички компетентни комисии."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jason_Scotland
03.11.2014 21:19

До коментар [@comment 1723060] от [@user korektor]:

Че къде по-точно те обидих, че не го виждам?
Инак за чичо Венци съм съгласен*thumb_up*

Jason_Scotland
03.11.2014 20:23

Това, че някой от публиката хвърлял или псувал си има кой да го гледа и аз съм последния който ще защитава агресията по стадионите, така че не виждам защо ми даваш тоз пример???
Въпросът тук е за поведението на официално лице (Президент на ФК и член на Изпълкома на БФС) на официални интервюта ... ако той се държи така според теб помага за добрата атмосфера по стадионите или провокира агресия?
Да не говорим провокативното поведение на Урсула дали не е причината за псувните по негов адрес.
И защо въобще посинелите ме нападате и защитавате тез умници, като те същото го правят и срещу вас?
Тогава ревете и клетви за смърт на Урсула се чуват дори пък сега защото е срещу нас може*thumb_down*
Не казвам, че всички сини мислят така разбира се а по-скоро отговарям на по-долу писалите*wink*

Jason_Scotland
03.11.2014 18:45

Много ми стана интересно какво точно БФС ще направи при положение, че чичо Венци е член на Изпълкома?
Дали ще е поредната витиевата декларацийка ... сиреч нищо*joking**joking**joking*

korektor
03.11.2014 19:47

Интересното е ,че нищо не казват за Кукоч и Петков или как замеряха Петков с предмети след края на мача на терена и извън него + това как 5-6 годишни деца псуваха и целиха Петков *smile* обаче БФС нали е за Левски и дори няма да каже нищо по този повод *smile*

sakata_97
03.11.2014 19:15

Какво очакваш от ФК Чорбаспор ревльовци *cry*