Треньорът на Кубрат: Тренираме единствено за победа

16:08
Треньорът на Кубрат: Тренираме единствено за победа
" Кубрат Пулев си заслужи правото да бъде претендент за световната титла в тежка категория. В момента няма друг боксьор в света, който заслужава повече от него да предизвика Владимир Кличко", заяви германският треньор на българина Ото Рамин в интервю за германската телевизия "RTL", която ще излъчи на живо мегасблъсъка.

Пулев и Кличко ще излязат на ринга на 15 ноември н Хамбург, а украинецът ще защитава три от световните си титли в супертежка категория - на Световната боксова асоциация (WBA), на Международната боксова федерация (IBF) и на Световната боксова организация (WBO).

Рамин смята, че Пулев е достатъчно добре подготвен, а Кличко от много дълго време не се е срещал със съперник, срещу когото много трябва да внимава. 33-годишният българин има 20 победи в 20 мача на професиаоналния ринг и има желание да продължи успешната си серия.

"Тренираме единствено с мисълта за победа. На това сме заложили всичко", казва Рамин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
06.11.2014 18:22

Тия трябва да спрат да говорят толкова по медиите , а да се концентрират в тренировките , след като всеки ден говорят по медиите , това изобщо не е добър знак , ако си пазеха мълчание или поне по - рядко даваха изказвания в пресата , щеше да е далеч по - ползотворно за работата им ...