И Лудогорец поиска смяна на деня за дербито с ЦСКА

11:55
И Лудогорец поиска смяна на деня за дербито с ЦСКА
Ръководството на Лудогорец е внесло молба до Спортно-техническата комисия на БФС, с която заявяват желание мачът с ЦСКА да бъде преместен от петък (21 ноември) за събота (22 ноември), съобщава БНТ.

Орлите са посочили в мотивите спортно-технически причини, като се позовават на информациите в медиите, че ЦСКА също искат подобно преместване на срещата. При това положение от Лудогорец са изразили становище, че след като двата клуба искат промяната, тя не би трябвало да бъде проблем.

По този начин се слага край на разправията между ЦСКА и тима от Разград. През последните няколко дни главният акционер на ЦСКА Александър Томов непрестанно нападаше БФС и Кирил Домусчиев, че правят каквото си поискат и насрочват мачовете на разградчани, когато е изгодно за боса на орлите. От ЦСКА твърдо държат срещата да се играе в събота, тъй като по този начин се очаква да има повече фенове на стадиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
07.11.2014 15:59

До коментар [@comment 1724450] от [@user Napadatel_9]:

Фен съм им откакто им изгледах няколко мача преди 3 години - преди да са спечелили нещо! Причината - начина по който играят - техният стил!Имаха футболисти , а не ритнитопковци!

Причината заради която искам да се извинят от цска - ненормалната им декларация от страна на фенклуба на сектор Г !Сигурен съм , че знаеш за какво става въпрос!Няма да се обяснявам повече!