УЕФА Младежка лига - УЕФА Младежка лига

Група З

Отбор ВГ-ДГ ГР Т
1 Аякс (19) 6 3 2 1 13-7 6 11
2 Лил (19) 6 3 1 2 7-8 -1 10
3 Челси (19) 6 1 3 2 7-9 -2 6
4 Валенсия (19) 6 1 2 3 10-13 -3 5