Коста Рика - Лига де Асенсо

Апертура, група 2

Отбор ВГ-ДГ ГР Т
1 Кофутпа 10 5 2 3 15-10 5 17
2 Кариари Пококи 10 5 2 3 14-12 2 17
3 Ескасусена 10 4 3 3 12-11 1 15
4 Кармелита 10 3 3 4 9-10 -1 12
5 Мюнисипал Сан Рамон 10 3 2 5 10-13 -3 11
6 Санта Ана 10 2 4 4 10-14 -4 10