Радослав.Арабаджиев

Потребител Радослав.Арабаджиев
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 17 август 2019

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 34/72
  • Обща успеваемост: 47.22%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 9/30
  • Обща успеваемост: 30.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 28/45
  • Обща успеваемост: 62.22%
  • Успеваемост за месеца: -