aivano

Потребител aivano
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 10 декември 2007

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 267/724
  • Обща успеваемост: 36.88%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/2
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -