alex.cekov

Потребител alex.cekov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 12 ноември 2020

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 6/30
  • Обща успеваемост: 20.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/8
  • Обща успеваемост: 12.50%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -