Alexandrov901

Потребител Alexandrov901
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 11 април 2017

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 17/61
  • Обща успеваемост: 27.87%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 0/1
  • Обща успеваемост: 0.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 1/4
  • Обща успеваемост: 25.00%
  • Успеваемост за месеца: -