asennikolov

Потребител asennikolov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 18 август 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 469/1158
  • Обща успеваемост: 40.50%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -