BamBino23

Потребител BamBino23
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 22 март 2011

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 1329/3165
 • Обща успеваемост: 41.99%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 3/151
 • Обща успеваемост: 1.99%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 443/1145
 • Обща успеваемост: 38.69%
 • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

 • Познати срещи: 40/75
 • Обща успеваемост: 53.33%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 214/445
 • Обща успеваемост: 48.09%
 • Успеваемост за месеца: -