borko_genov

Потребител borko_genov
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 25 октомври 2013

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 567/1253
 • Обща успеваемост: 45.25%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 2/12
 • Обща успеваемост: 16.67%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 0/1
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 6/8
 • Обща успеваемост: 75.00%
 • Успеваемост за месеца: -