cankito

Потребител cankito
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 15 декември 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 2023/4985
  • Обща успеваемост: 40.58%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/3
  • Обща успеваемост: 66.67%
  • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

  • Познати срещи: 1/1
  • Обща успеваемост: 100.00%
  • Успеваемост за месеца: -