CCCP | Kosmos

Потребител CCCP | Kosmos
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 03 януари 2021

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 146/308
  • Обща успеваемост: 47.40%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 2/18
  • Обща успеваемост: 11.11%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 10/44
  • Обща успеваемост: 22.73%
  • Успеваемост за месеца: -