CSKA_Nikolai

Потребител CSKA_Nikolai
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 12 април 2014

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 18/27
  • Обща успеваемост: 66.67%
  • Успеваемост за месеца: -