delian_dido

Потребител delian_dido
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 30 март 2006

Статистика

Краен победител (1X2)

 • Познати срещи: 833/1847
 • Обща успеваемост: 45.10%
 • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

 • Познати срещи: 0/1
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

 • Познати срещи: 3/6
 • Обща успеваемост: 50.00%
 • Успеваемост за месеца: -

Двата отбора да отбележат гол

 • Познати срещи: 0/2
 • Обща успеваемост: 0.00%
 • Успеваемост за месеца: -