dido_cskara

Потребител dido_cskara
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 24 април 2010

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 10994/20164
  • Обща успеваемост: 54.52%
  • Успеваемост за месеца: -

Над/Под Голове

  • Познати срещи: 69/99
  • Обща успеваемост: 69.70%
  • Успеваемост за месеца: -