DodiPunto

Потребител DodiPunto
Точки 200.00 т.
Регистриран(а) на 05 септември 2008

Статистика

Краен победител (1X2)

  • Познати срещи: 536/1764
  • Обща успеваемост: 30.39%
  • Успеваемост за месеца: -

Комбинации

  • Познати срещи: 1/4
  • Обща успеваемост: 25.00%
  • Успеваемост за месеца: -

Двоен шанс

  • Познати срещи: 5/8
  • Обща успеваемост: 62.50%
  • Успеваемост за месеца: -